Ανακοινώθηκε το νέο Apple TV 

“The future of TV is apps.”

Ανακοινώθηκε το νέο Apple TV

Στα πλαίσια της πιο πρόσφατης εκδήλωσης της Apple, η αμερικάνικη εταιρία ανακοίνωσε το νεότερο Apple TV. Η νέα συσκευή θα φέρει ισχυρό hardware, μοντέρνο λειτουργικό σύστημα και θα διαθέτει δικό της App Store. Η συσκευή θα φέρει ένα ειδικό τηλεχειριστήριο, το οποίο θα έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο για χρήση με την Siri, καθώς και ένα γυάλινο touchpad για την πλοήγηση στα μενού. Το λογισμικό της συσκευής ονομάζεται tvOS, με 11 εκατομμύρια να έχουν ήδη πρόσβαση στα development tools για τη συσκευή.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι εφαρμογές της Apple θα είναι προσαρμοσμένες για τις μεγαλύτερες οθόνες στις οποίες θα είναι συνδεδεμένο το Apple TV. Εκτός από τις εφαρμογές της εταιρίας, θα λάβουν ειδικές εκδόσεις για την συσκευή και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές, όπως τα Netflix και HBO. Πέραν όμως από απλές εφαρμογές, το store της συσκευής θα διαθέτει και μια πληθώρα από παιχνίδια, όπως το Disney Infinity, το νέο Guitar Hero και το Shadowmatic. Τέλος, δεν θα λείψουν και οι universal εφαρμογές που θα υπάρχουν σε όλες τις συσκευές του οικοσυστήματος της Apple.

Όσον αφορά τα specs του Apple TV, έχουμε να κάνουμε με ένα 64-bit A8 chip, ενώ για συνδεσιμότητα υπάρχει Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ac και δέκτης υπερύθρων. Για την διασύνδεση της συσκευής θα υπάρχει η απαραίτητη θύρα για την παροχή του ρεύματος, ενώ θα υπάρχουν και θύρες HDMI και Ethernet. Το Apple TV θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και θα έρχεται σε δυο εκδόσεις, μια των 32Gb που κοστίζει 149$ και μια των 64Gb που κοστίζει 199$.

Gallery

0 comment(s)