Ο Elon Musk πληρώνει ο ίδιος του για το μπλε τικ τριών συγκεκριμένων διάσημων!

Τέλος και επίσημα το μπλε τικ για όσους δεν πληρώνουν
21 Απριλίου 2023 18:54
Ο Elon Musk πληρώνει ο ίδιος του για το μπλε τικ τριών συγκεκριμένων διάσημων!

Ο Elon Musk, ιδιοκτήτης του Twitter, αλλά και επικεφαλής της Tesla και της SpaceX, αποκάλυψε πρόσφατα ότι πληρώνει ο ίδιος του προσωπικά για το μπλε τικ τριών διασημοτήτων του Twitter. Συγκεκριμένα, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ολοκλήρωσε πλέον την αφαίρεση των παλιών μπλε τικ από τους λογαριασμούς που δεν έχουν εγγραφεί στην premium υπηρεσία της πλατφόρμας, το Twitter Blue.

Ωστόσο, υπάρχουν τρείς διάσημοι για τους οποίους έκανε μια γενναιόδωρη παρέμβαση ο ίδιος ο Musk, για να εξασφαλίζει ότι το μπλε τικ τους θα παραμείνει άθικτο. Ποιοι είναι αυτοί;

Ο LeBron James, ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας που αγωνίζεται στους Los Angeles Lakers.

Ο Stephen King, ο πασίγνωστος συγγραφέας βιβλίων θρίλερ και τρόμου.

Και ο William Shatner, ο ηθοποιός που είναι γνωστός για την ερμηνεία του σαν κυβερνήτης του "Enterprise" στη σειρά Star Trek.

Για την ιστορία, και οι τρεις αυτοί άνδρες είχαν κάνει στο παρελθόν επικριτικά σχόλια για το Twitter Blue, με τον LeBron για παράδειγμα να δηλώνει: "Δεν πληρώνω τα 8 δολάρια".  Ομοίως, ο King είχε μια δημόσια αντιπαράθεση με τον Musk για το θέμα της τιμής και εν μέρει ευθύνεται για το γεγονός ότι το Twitter Blue δεν κοστίζει 20 δολάρια το μήνα. Τώρα, με αφορμή το μπλε τικ που εμφανίζεται ακόμη στο προφίλ του, ο συγγραφέας ξεκαθάρισε ότι δεν πληρώνει, με τον Elon Musk να του απαντά χαρακτηριστικά “Παρακαλώ”.

Όλες οι σχετικές δημοσιεύσεις ακολουθούν παρακάτω: