Το X Flip είναι το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της vivo και κοστίζει λιγότερα από $1000

Με 3 ίντσες οθόνη όταν είναι διπλωμένο
21 Απριλίου 2023 16:43
Το X Flip είναι το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της vivo και κοστίζει λιγότερα από $1000

Εκτός από το X Fold2 που σας ενημερώσαμε σήμερα, η vivo ανακοίνωσε και το vivo X Flip, το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνό της, το οποίο θα κοστίζει λιγότερο από $1000. Πρόκειται για το πρώτο τηλέφωνο της εταιρίας που διαθέτει μια μεγάλη AMOLED οθόνη στις 3 ίντσες όταν το έχετε διπλωμένο και υπόσχεται ότι μπορείτε μέσα από αυτήν να κάνετε σχεδόν τα πάντα.

Αυτό σημαίνει ότι όταν η συσκευή είναι κλειστή θα έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε μηνύματα, να είστε στα social media, αλλά και να σερφάρετε στο διαδίκτυο. Η vivo συνεργάζεται με διάφορους developers για να κάνουν optimize τις εφαρμογές τους στο X Flip, έτσι ώστε να έχετε μια ομαλή εμπειρία.

Όσον αφορά την κύρια οθόνη του, πρόκειται για μία LTPO AMOLED στις 6,74 ίντσες με ανάλυση Full HD+ και 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Όταν ξεδιπλώνεται το τηλέφωνο, στο πάνω μέρος υπάρχει και μία selfie κάμερα στα 32MP, καθώς και ένας σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κάτω μέρος.

Εδώ, θα βρείτε τον Snapdragon 8+ Gen 1 και όχι τον Gen 2 όπως είδαμε στο X Fold2, ενώ θα μπορείτε να το προμηθευτείτε με 12GB RAM και 256 ή 512GB στον αποθηκευτικό χώρο. Όσον αφορά τις κάμερες στο πίσω μέρος, ο κεντρικός φακός είναι ο Sony IMX866V στα 50MP με OIS, ενώ υπάρχει και μία ultrawide κάμερα στα 12MP.

To vivo X Flip τρέχει με το OriginOS 3 που είναι βασισμένο στο Android 13, ενώ η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.400mAh που φορτίζει με 44W φορτιστή. Η τιμή του ξεκινάει από τα $872 και μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα διατεθεί στη χώρα μας.

Tags: