Το Samsung Galaxy A24 είναι γεγονός και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη σε πολλά χρώματα

Φήμες λένε ότι δε θα κοστίζει περισσότερα από 200 ευρώ
19 Απριλίου 2023 17:50
Το Samsung Galaxy A24 είναι γεγονός και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη σε πολλά χρώματα

Μετά από πολλές φήμες και διαρροές, η Samsung ανακοίνωσε μία ακόμη συσκευή, που θα έρθει και στην Ευρώπη, με την ονομασία Samsung Galaxy A24. Πρόκειται για ένα smartphone για εκείνους που δε θέλουν να δώσουν πολλά χρήματα, αλλά να έχει όλα όσα χρειάζονται στην καθημερινότητά τους.

Αρχικά, το Galaxy A24 έχει μία μεγάλη οθόνη στις 6,5 ίντσες, είναι AMOLED σε Full HD+ ανάλυση και 13MP στο μπροστινό μέρος για τις selfies και τα βίντεό σας. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες, αλλά είχε ακουστεί από διάφορες πηγές ότι θα υποστηρίζει και 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης.

Το τηλέφωνο τρέχει με τον Helio G99 της MediaTek και θα μπορείτε να το προμηθευτείτε σε διαφορετικές εκδόσεις, όπως 6 ή 8GB RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο, ενώ αν δεν σας φτάνει, θα μπορείτε να τον επεκτείνεται με MicroSD κάρτα. Στο πίσω μέρος του υπάρχει ένας κεντρικός φακός στα 50MP, ενώ θα βρείτε και δύο ακόμη σένσορες στα 5MP και 2MP για ultrawide και macro λήψεις.

Επιπροσθέτως, από το κουτί του θα τρέχει με το OneUI 5.1 της Samsung, το οποίο είναι φυσικά βασισμένο στο Android 13, ενώ η μπαταρία του ανέρχεται στα 5.000mAh με 25W φόρτιση.

Το Galaxy A24 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα μαύρο, μπορντό, πράσινο και ασημί. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πόσο ακριβώς θα κοστίζει η νέα συσκευή, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, δεν πρόκειται να ξεπερνάει τα 200 ευρώ στην Ευρώπη. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: