Το πασίγνωστο “Lofi beats to relax to” στο YouTube απέκτησε…αδερφάκι!

Το κανάλι ξεκίνησε και δεύτερο stream
12 Απριλίου 2023 16:18
Το πασίγνωστο “Lofi beats to relax to” στο YouTube απέκτησε…αδερφάκι!

Το Lofi Girl, το πασίγνωστο κανάλι στο YouTube που μάλλον έχετε συναντήσει, καθώς μετρά 12 εκατομμύρια συνδρομητές και δισεκατομμύρια προβολές, προσφέροντας ατελείωτα "beats για να χαλαρώσετε/μελετήσετε" από το 2017, απέκτησε μόλις ένα…αδερφάκι!

Συγκεκριμένα, πέρα από το stream με ένα κορίτσι σε anime στυλ και τη γάτα της, δηλαδή το Lofi Girl, υπάρχει πλέον και το Synthwave Boy με το σκύλο του! Ειδικότερα, το κανάλι ξεκίνησε ένα νέο live stream με τίτλο "synthwave radio - beats to chill/game to" με διαφορετικό χαρακτήρα και μουσική.

Συγκεκριμένα, εστιάζει στο synthwave, ένα ρετρό-φουτουριστικό στυλ μουσικής που είναι επηρεασμένο από τα soundtracks ταινιών, βιντεοπαιχνιδιών και τηλεοπτικών σειρών της δεκαετίας του '80. Στα κομμάτια υπάρχουν συχνά συνθεσάιζερ, ντραμς και ηλεκτρικές κιθάρες για νοσταλγικές και ατμοσφαιρικές μελωδίες. Το synthwave συνδέεται επίσης με τα χρώματα νέον, την cyberpunk αισθητική και τα θέματα επιστημονικής φαντασίας. Μερικά παραδείγματα καλλιτεχνών περιλαμβάνουν τους Kavinsky, Carpenter Brut, Perturbator και The Midnight.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η αποκάλυψη του Synthwave Boy έγινε μέσα από μια μυστηριώδης αντίστροφη μέτρηση στο κανάλι Lofi Girl. Όταν αυτή τελείωσε, το live stream έκανε ζουμ από το δωμάτιο της Lofi Girl για να αποκαλύψει το δωμάτιο του Synthwave Boy απέναντι. Στη συνέχεια, το αγόρι κάθισε στον υπολογιστή του με τον σκύλο του και άρχισε να ακούει synthwave beats. Το δωμάτιο του Synthwave Boy είναι γεμάτο με λεπτομέρειες, όπως μια φιγούρα R2-D2, ένα χειριστήριο NES και μια λάμπα λάβας. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως ορισμένοι fans έχουν επίσης υποθέσει ότι το Synthwave Boy και το Lofi Girl μπορεί να έχουν κάποια ρομαντική σχέση, καθώς φαίνεται να ενδιαφέρονται ο ένας για τη μουσική και τα χόμπι του άλλου και σαν τα δύο live streams να συνδέονται.

 

Tags: