Γνωστός YouTuber-τερματοφύλακας έσωσε με απίστευτη απόκρουση την ομάδα του Ryan Reynolds (BINTEO)

Φύλακας-άγγελος αποδείχθηκε ο Ben Foster για τη Wrexham FC
11 Απριλίου 2023 19:36
Γνωστός YouTuber-τερματοφύλακας έσωσε με απίστευτη απόκρουση την ομάδα του Ryan Reynolds (BINTEO)

Τις ελπίδες ανόδου της Wrexham FC έσωσε ο Ben Foster (Μπεν Φόστερ), πρώην διεθνής τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας και της Manchester United, με την απίστευτη απόκρουσή του. Αναδείχθηκε ως ο ήρωας της αναμέτρησης της Wrexham απέναντι στη νίκη με 3-2 επί της Notts County, όταν απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ο αγώνας βρισκόταν στο 90+6' όταν ο Cedwyn Scott κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να δώσει την ισοφάριση στη Notts County. Απέναντί του στάθηκε όμως ο βετεράνος 42χρονος γκολκίπερ, o οποίος βούτηξε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία, προκαλώντας ντελίριο στους οπαδούς της ομάδας αλλά και ξέφρενους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του που έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι η Wrexham FC ανήκει από το 2020 στον πασίγνωστο Καναδό ηθοποιό Ryan Reynolds (των Deadpool ταινιών) και τον συνεργάτη και επίσης ηθοποιό, Rob McElhenney.  Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι λόγω και της δημοφιλίας των ιδιοκτητών της, το στιγμιότυπο της απόκρουσης έγινε ακραία viral στο Twitter, καθώς μετράει σε ένα 24ωρο περίπου 15.3 εκατομμύρια προβολές

Δείτε το video της απόκρουσης: 

Να σημειώσουμε ότι η Wrexham FC ανήκει από το 2020 στον πασίγνωστο Καναδό ηθοποιό Ryan Reynolds (των Deadpool ταινιών) και τον συνεργάτη και επίσης ηθοποιό, Rob McElhenney. Μετά την αναμέτρηση στα αποδυτήρια ο πρόεδρος της Wrexham, ο Ryan Reynolds αγκάλιασε σφιχτά τον Foster για την σωτήρια ενέργειά του, δίνοντας του τα συγχαρητήρια αυτοπροσώπως. "Ήταν το πιο συγκλονιστικό πράγμα που έχω δει ποτέ" είπε ο Reynolds χαρακτηριστικά. Δείτε την εν λόγω στιγμή στο παρακάτω βίντεο: 

Αυτή τη στιγμή η Wrexham βρίσκεται πλέον σε πλεονεκτική θέση για να επιστρέψει στη Football League μετά από 14 χρόνια στην 5η κατηγορία.

Ο Φόστερ είχε επιστρέψει στη ενεργό δράση -παρά την απόσυρσή του- πριν 1.5 χρόνο για χάρη της Wrexham, η οποία αγωνίζεται αυτόν τον καιρό στη National League (5η Κατηγορία Αγγλίας), αλλά εκτός αυτού είναι και ένας επιτυχημένος αθλητικός YouTuber, καθώς το κανάλι του "Ben Foster - The Cycling GK" μετράει πάνω από 1.32 εκατομμύρια συνδρομητές και περιλαμβάνει συνήθως vlogs από τις δραστηριότητες της ομάδας του.