Sponsored By Huawei

HUAWEI WATCH Ultimate: Το Apple Watch Ultra έχει ανταγωνιστή υψηλότερων προδιαγραφών

Μία “ναυαρχίδα” που προσφέρει τα πάντα
12 Απριλίου 2023 11:30
HUAWEI WATCH Ultimate: Το Apple Watch Ultra έχει ανταγωνιστή υψηλότερων προδιαγραφών

Η HUAWEI κυκλοφόρησε πρόσφατα το WATCH Ultimate, τη “ναυαρχίδα” των smartwatches της, ενσωματώνοντας όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα ρολόι. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει η ποιότητα κατασκευής του ρολογιού, αφού διαθέτει κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο, κάτι που βρίσκουμε μόνο σε πολυτελή ρολόγια υψηλών προδιαγραφών, ενώ είναι η πρώτη φορά που ενσωματώνεται σε smartwatch. Το κράμα αυτό, το κάνει εξαιρετικά ανθεκτικό στη σκληρή χρήση, καθώς αντιστέκεται σε παραμορφώσεις και στην υψηλή θερμοκρασία.

Η οθόνη των 1.5 ιντσών είναι LTPO AMOLED, προσφέροντας μοναδικά χρώματα και μειώνοντας την κατανάλωση της μπαταρίας. Η οθόνη προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφειριού και διαθέτει κεραμική στεφάνη, κάνοντας την ακόμα πιο ανθεκτική σε χτυπήματα και γρατζουνιές.

Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει στο HUAWEI WATCH Ultimate είναι η σχέση του με το νερό. Δεν έχει απλά πιστοποίηση IP68, αλλά έχει δοκιμαστεί σε καταδύσεις 100 μέτρων! Έχει λοιπόν πιστοποιήσεις ISO 22810 και EN13319 για να μπορεί να αντέξει 24 ώρες σε κατάσταση βύθισης έως 100 μέτρων. Η HUAWEI εκμεταλλεύτηκε αυτήν την αντοχή για να προσθέσει λειτουργίες απαραίτητες για κάθε δύτη. Διαθέτει 4 διαφορετικά modes κατάδυσης, όπως Scuba Diving ή ελεύθερη κατάδυση με χρονόμετρο πλευστότητας. Μάλιστα ο δοκιμασμένος αλγόριθμος αποσυμπίεσης Buhlmann, παρακολουθεί τα δεδομένα κατάδυσης διαρκώς, κάνοντας προτάσεις αποσυμπίεσης σε πραγματικό χρόνο.

Για τους λάτρεις των υπαίθριων σπορ, δημιούργησε ένα νέο Expedition Mode, προσφέροντας με ακρίβεια την τροχιά άσκησης του χρήστη, σημεία σήμανσης, ακριβή πλοήγηση και δυνατότητα επιστροφής στο σημείο εκκίνησης, ιδανικό για εξορμήσεις πεζοπορίας σε άγνωστες περιοχές.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά προσφέρει όλα όσα θα βρείτε σε ένα σύγχρονο, κορυφαίο smartwatch, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα (με πιστοποίηση CE MDR), ακριβή έλεγχο αρτηριακής ανελαστικότητας, ολοήμερη παρακολούθηση SpO2, παρακολούθηση ύπνου και παρακολούθηση άγχους. Φυσικά διαθέτει και τις πιο “απλές” λειτουργίες, όπως κλήσεις Bluetooth, αναπαραγωγή μουσικής και άλλα.

Κι αν όλες αυτές οι δυνατότητες σας αγχώνουν για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το HUAWEI WATCH Ultimate υπόσχεται 2 εβδομάδες χρήσης, ενώ η γρήγορη ασύρματη φόρτιση εγγυάται πλήρη φόρτιση μέσα σε 60 λεπτά ή το 25% εντός 10 λεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα HUAWEI smartwatches είναι απόλυτα συμβατά με Android και iOS κινητά τηλέφωνα. Το HUAWEI WATCH Ultimate, το κορυφαίο πλέον smartwatch της HUAWEI, είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρίας.