Μαχαίρωσαν και σκότωσαν τον CEO του CashApp, γνωστό και ως “Crazy Bob“

Άγρια δολοφονία του μεγιστάνα της τεχνολογίας Bob Lee
05 Απριλίου 2023 20:04
Μαχαίρωσαν και σκότωσαν τον CEO του CashApp, γνωστό και ως “Crazy Bob“

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ο Bob Lee (Μπομπ Λι) γνωστός και ως "Crazy Bob", ένας μεγιστάνας στον τεχνολογικό κόσμο καθώς ήταν δημιουργός και ιδρυτής του CashApp και σημαντική προσωπικότητα στη δημιουργία του λειτουργικού του Android της Google. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος δέχθηκε επίθεση με πολλαπλές μαχαιριές στην συνοικία Rincon Hill στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο τις 02:35 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι αστυνομικές αρχές τον βρήκαν μέσα σε ένα λουτρό αίματος στην είσοδο ενός πολυόροφου κτιρίου στην προκυμαία της πόλης και επιχείρησαν να τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όμως ο "Crazy Bob" υπέκυψε στα τραύματά του. Περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την αστυνομία, καθώς η έρευνα για το στυγερό έγκλημα συνεχίζεται. 

Ο Jack Dorsey, στον οποίο ανήκει το CashApp μέσω της εταιρίας του Block, αποκάλεσε "φρικτό" το περιστατικό του θανάτου του φίλου και συνεργάτη του, μέσα από την πλατφόρμα Nostr. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, επενέβη μέσα από το Twitter του και αναφέρθηκε στο περιστατικό, ρωτώντας την εισαγγελέα του Σαν Φρανσίσκο σε τι κινήσεις προβαίνει ούτως ώστε να "φυλακίσει τους επαναλαμβανόμενα βίαιους παραβάτες.

Αυτά δήλωσε χαρακτηριστικά στο tweet του: "Λυπάμαι πολύ που το ακούω αυτό. Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω έχουν υποστεί σοβαρή επίθεση. Οι βίαιες εγκληματικές ενέργειες στο Σαν Φρανσίσκο είναι τρομακτικό φαινόμενο, και ακόμη και αν οι επιτιθέμενοι συλληφθούν, συχνά αφήνονται αμέσως ελεύθεροι".

 

Tags: