"Σε παρακαλώ, ονόμασε το iPhone 7"

Η παράκληση εταιρίας προς την Apple
05 Σεπτεμβρίου 2015 08:49

Λίγες μέρες έμειναν για την αποκάλυψη του iPhone 6S, όμως μια διαφημιστική εταιρία με την ονομασία “6S” ξεκίνησε μια διαφημιστική καμπάνια με την οποία ζητά από την Apple να ονομάσει το νέο της τηλέφωνο iPhone 7. Έφτασε στο σημείο να αναρτήσει διαφήμιση στην Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ πάρκαρε το φορτηγό της με την πινακίδα “Αγαπητή Apple, παρακαλώ ονόμασέ το iPhone 7” έξω από το γυάλινο κατάστημα της Apple στο Manhattan.

Ονομάσαμε την εταιρία 6S επειδή ακουγόταν όμοια με το success. Η ιδέα μου ήρθε όταν ήμουν 11 ετών και είδα την πινακίδα SSS SSS σε μια Mecredes με τον πατέρα μου. Μεταφράζοντας το στο μυαλό μου ως six-esses μου ήρθε το successes” δήλωσε ο Marketing President της εταιρίας, Chris Breikss. “Το όνομα είναι σημαντικό για εμάς. Μετά το 4S και το 5S συνειδητοποιήσαμε πως το μοναδικό μας όνομα κινδύνευε να συνδεθεί με μία από τις πιο διάσημες εταιρίες στον κόσμο. Αγαπάμε τα προϊόντα της Apple, μερικοί τα χρησιμοποιούμε κιόλας και αισθανόμαστε κολακευμένοι που θα μοιραζόμαστε το ίδιο όνομα. Ωστόσο θα προτιμούσαμε να μετονόμαζε η Apple τη συσκευή της σε iPhone 7”.

Φυσικά αυτό το απίστευτο διαφημιστικό παράδοξο δε θα έχει καμία επίπτωση στην ονομασία του νέου προϊόντος της Apple, κατάφερε όμως πολύ έξυπνα να κάνει διάσημη τη διαφημιστική εταιρία σε ολόκληρο τον κόσμο.