Απίστευτο περιστατικό: Streamer βοήθησε κατά λάθος ληστή να διαφύγει και το έδειξε live! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε «συνεργός» και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση
23 Μαρτίου 2023 09:15
Απίστευτο περιστατικό: Streamer βοήθησε κατά λάθος ληστή να διαφύγει και το έδειξε live! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ώρες, ο Twitch streamer EsfandTV, ο οποίος μετρά 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους στην πλατφόρμα, έκανε live stream τη βόλτα του σε ένα εμπορικό κέντρο, όταν πραγματικά κάτι αναπάντεχο συνέβη.

Συγκεκριμένα, ο streamer βρισκόταν δίπλα στην έξοδο, όταν παρατήρησε ότι από πίσω του ερχόταν ένας βιαστικός άντρας που κρατούσε ένα tablet στο ένα του χέρι και μια σακούλα γεμάτη πράγματα στο άλλο. Ο Esfand, λοιπόν, αποφάσισε να τον βοηθήσει και να του κρατήσει ανοιχτή την πόρτα για να βγει πιο εύκολα, μιας και τα χέρια του ήταν γεμάτα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την φαινομενικά καλή πράξη του streamer, ήρθαν στο σημείο δύο άτομα από την security ομάδα του εμπορικού κέντρου που ξεκίνησαν να κυνηγάνε και να φωνάζουν στον άντρα που μόλις είχε βγει από το εμπορικό.

Κατά πάσα πιθανότητα, μόλις είχε διαπράξει ληστεία, γι’ αυτό και τον κυνηγούσε το security προσωπικό. Ναι, ο streamer, άθελά του, έγινε «συνεργός», βοηθώντας τον ληστή να διαφύγει και μάλιστα όλα αυτά όσο ήταν σε ζωντανή μετάδοση! Όταν αντιλήφθηκε τι είχε μόλις συμβεί, ο Esfand αναφώνησε:

Ω γαμώτο! Μόλις κράτησα ανοιχτή την πόρτα για έναν ληστή!

Αναμενόμενα, το περιστατικό συζητήθηκε στα social media, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές. Μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.