YouTuber έβαλε σε Tesla ρόδες ύψους 3 μέτρων και το οδήγησε ανάποδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφερε τα πάνω…κάτω
21 Μαρτίου 2023 14:05
YouTuber έβαλε σε Tesla ρόδες ύψους 3 μέτρων και το οδήγησε ανάποδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο YouTuber Cody Detwiler, ο οποίος είναι γνωστός για τα ακραία πειράματά του με αυτοκίνητα, αυτή τη φορά αποφάσισε να φέρει τα πάνω κάτω σε ένα Tesla. Πιο συγκεκριμένα, στο νέο βίντεο για το κανάλι του WhistlinDiesel, τροποποιεί ένα Tesla Model 3 με τροχούς 3 μέτρων και στη συνέχεια το οδηγεί ανάποδα. Κυριολεκτικά!

Το βίντεο ξεκινά με τον Detwiler να δοκιμάζει την αντοχή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου κάνοντας διάφορα πράγματα, όπως το να κόβει τα καθίσματα με ένα αλυσοπρίονο και να το κάνει ‘summon’ μέσα από μια κλειστή πόρτα γκαράζ. Επίσης, διακωμωδεί ορισμένους από τους ισχυρισμούς που προβάλλει η Tesla και οι οπαδοί της σχετικά με τις επιδόσεις και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του αυτοκινήτου.

Ωστόσο, η κύρια ατραξιόν του βίντεο είναι όταν αντικαθιστά τις αρχικές ρόδες με άλλες, ειδικά κατασκευασμένες από χάλυβα, οι οποίες έχουν ύψος 3 μέτρα. Ο στόχος είναι να δει αν μπορεί να οδηγήσει το Tesla ανάποδα, χωρίς αυτό να αγγίξει το έδαφος. Για να το πετύχει, χρησιμοποίησε έναν εκσκαφέα για να αναποδογυρίσει το όχημα και στη συνέχεια μπήκε μέσα για να το ελέγξει.

Παραδόξως, το Tesla εξακολουθεί να λειτουργεί και ανάποδα, αν και ο YouTuber έπρεπε να χρησιμοποιήσει την όπισθεν για να κινηθεί προς τα εμπρός. Αφού το οδηγεί για λίγο, το αναποδογυρίζει ξανά με έναν άλλο εκσκαφέα και στη συνέχεια αποφασίζει να το αποτελειώσει…Συγκεκριμένα, το βίντεο κλείνει με το Tesla να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα από μια πλαγιά, φυσικά με τους τεράστιους τροχούς να μην έχουν αφαιρεθεί. Προφανώς μπορείτε να μαντέψετε ποια ήταν η κατάληξή του.

Το βίντεο έχει γίνει viral από τότε που ανέβηκε στις 16 Μαρτίου 2023, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.