iPhone 15 Pro: Με μία μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή τα νέα τηλέφωνα της Apple (ΦΩΤΟ)

Η νέα εμφάνιση των “Pro” μοντέλων είναι σχεδόν δεδομένη
20 Μαρτίου 2023 20:00
iPhone 15 Pro: Με μία μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή τα νέα τηλέφωνα της Apple (ΦΩΤΟ)

Τις τελευταίες εβδομάδες έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας αναφορές και διαρροές από πολλούς insiders της βιομηχανίας για τα iPhone 15. Ωστόσο, σχεδόν όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι η Apple πρόκειται να αλλάξει την εμφάνιση των τηλεφώνων της, τουλάχιστον στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Μια από αυτές τις αναφορές λένε ότι τα “Pro” μοντέλα δε θα έχουν τα κλασσικά κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης ή το κουμπί για το mute (σίγαση) όπως το έχετε συνηθίσει. Αντ’ αυτού, ακούγεται ότι θα υπάρχει ένα μεμονωμένο πλήκτρο που θα σας επιτρέπει να αυξάνετε ή να χαμηλώνετε την ένταση του τηλεφώνου ανάλογα με το που θα πατάτε.

Επίσης, όπως μεταφέρει το 9to5mac, το κλασσικό slider για τη σίγαση θα αντικατασταθεί από ένα νέο κουμπί που θα “πατιέται”.

Παρακάτω θα βρείτε και μερικές CAD φωτογραφίες από το iPhone 15 Pro που έδωσε στη δημοσιότητα ο ShrimpApplePro, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα ο νέο σχεδιασμός των πλήκτρων.

Πριν μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε ότι η Apple θέλει να αναβαθμίσει τη Siri για να απαντάει σαν το ChatGPT, ενώ νωρίτερα μάθαμε ότι το iPhone 15 Pro Max θα σπάσει ένα ρεκόρ που έχει μέχρι τώρα η Xiaomi.

Φυσικά, τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, οπότε καλό θα είναι να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη, μιας και τα νέα iPhone της Apple θα αποκαλυφθούν στο event του Σεπτεμβρίου.

Tags: