Η Razer έφτιαξε το πρώτο gaming mouse pad από γυαλί - Εξηγεί γιατί πρέπει να προσέχετε

Με λίγα λόγια δε θέλει να χτυπήσετε κάποιον με αυτό
17 Μαρτίου 2023 17:02
Η Razer έφτιαξε το πρώτο gaming mouse pad από γυαλί - Εξηγεί γιατί πρέπει να προσέχετε

H Razer πρωτοπορεί ξανά συστήνοντας στην αγορά το πρώτο gaming mouse pad από γυαλί και συγκεκριμένα τύπου tempered glass -σαν αυτό που συναντάμε στα τζαμάκια των κινητών. Ο λόγος για το Razer Atlas το οποίο είναι ένα άκρως premium mouse pad, με κόστος που φτάνει τα $99 και απευθύνεται φυσικά σε όσους αναζητούν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η εταιρία στον τομέα αυτόν, χωρίς συμβιβασμούς. 

Ποιο είναι όμως το πλεονέκτημα μιας γυάλινης επιφάνειας για τους gamers; Μια τέτοια σκληρή επιφάνεια όπως το γυαλί ενδείκνυται για γρήγορες, αστραπιαίες κινήσεις, ειδικά σε shooters και εξαλείφουν την όποια τριβή φέρει ένα υλικό όπως το πλαστικό ή το ύφασμα. 

Η ειδική επένδυσή της γυάλινης επιφάνειάς του το βοηθάει για να μη φθαρεί από τις συνεχόμενες και επαναλαμβανόμενες κινήσεις, ενώ καθαρίζεται εύκολα και υπόσχεται να μην αποχρωματιστεί, όπως συμβαίνει παραδοσιακά με τα mousepads. Το μήκος του Atlas εκτείνεται περίπου στα 45 εκατοστά καταλαμβάνοντας μια ικανοποιητική επιφάνεια. 

Ωστόσο, έρχεται με μια παράξενη ειδοποίηση για το πως να μην το χρησιμοποιείτε. Πράγματι, λόγω της γυάλινης επιφάνειάς του η Razer προειδοποιεί τους χρήστες του να μην ανάψετε κάποια φωτιά γύρω του και κυρίως να μην χτυπήσετε κάποιον άνθρωπο στο κεφάλι. 

Παραδόξως για προϊόν της Razer το "Atlas" mouse pad δεν ενσωματώνει RGB φωτισμό. 

Το Razer Atlas σε μαύρο χρώμα κυκλοφορεί μέσα από το RazerStore στην τιμή των $99, ενώ η λευκή έκδοση θα διατεθεί από τις 24/03. 

Tags: