iPhone 14 - iPhone 14 Plus: Αυτό είναι το νέο χρώμα που έρχεται σύντομα

Μαζί με δύο νέα χρώματα για τις θήκες τους
07 Μαρτίου 2023 20:22
iPhone 14 - iPhone 14 Plus: Αυτό είναι το νέο χρώμα που έρχεται σύντομα

Τις διαρροές των προηγούμενων ημερών επιβεβαίωσε σήμερα η Apple, καθώς σε επίσημη ανακοίνωσή της παρουσίασε το νέο χρώμα που θα διατίθενται τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus

Πρόκειται για το νέο κίτρινο χρώμα που αποτελεί μέρος της ανοιξιάτικης κολεξιόν χρωμάτων που η Apple συνηθίζει να εισάγει τέτοια εποχή τα τελευταία χρόνια στα μοντέλα των iPhone. Πρόκειται για τον 6ο διαθέσιμο χρωματισμό στα μοντέλα iPhone 14/14 Plus μετά τα midnight (black), starlight, κόκκινο, μπλε και μωβ. 

Στην ανοιξιάτικη κολεξιόν χρωμάτων συμπεριλαμβάνονται και νέοι χρωματισμοί στα αξεσουάρ καθώς θα κυκλοφορήσουν θήκες στα εξής νέα χρώματα: Canary Yellow, Olive, Sky (γαλαζιο), και Iris (μωβ). 

Δείτε φωτογραφίες από τα νέα χρώματα σε iPhone και θήκες: 

Να αναφέρουμε ότι το Deep Violet χρώμα το είχαμε δει και στο παρελθόν στα iPhone 12, ενώ και τα iPhone 13 είχαν την Golden Brown έκδοση.

Οι προπαραγγελίες για το κίτρινο iPhone 14 ξεκινούν από τις 10 Μαρτίου και στις 14 Μαρτίου θα γίνουν διαθέσιμα στα καταστήματα, αν και δεν έχει διευκρινιστεί πότε θα έρθει το νέο χρώμα στην Ελλάδα. 

Τις τιμές των iPhone 14 και iPhone 14 Plus στην Ελλάδα θα τις βρείτε πατώντας εδώ.  

Tags: