ΦΗΜΗ: Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το M3 chip με αυτά τα προϊόντα

Στις 13 και 15 ίντσες
06 Μαρτίου 2023 19:46
ΦΗΜΗ: Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το M3 chip με αυτά τα προϊόντα

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή, Mark Gurman, η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δύο νέα “Air” laptop κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία φαίνεται ότι θα διαθέσει τα MacBook Air των 13 και 15 ιντσών με τον πανίσχυρο M3 τους επόμενους μήνες, καθώς και αργότερα τα νέα iMac και Mac Pro.

Ο αναλυτής της Apple, λέει επίσης ότι τα νέα laptop της εταιρίας θα αποκαλυφθούν επίσημα κατά τη διάρκεια της άνοιξης ή του καλοκαιριού και θα τρέχουν με το νέο επεξεργαστή. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, η εταιρία ετοιμάζει ήδη τα M3 Pro και M3 Max που αναμένονται μέσα στο 2024.

Επιπροσθέτως, ο Gurman συνεχίζει με μία άλλη αναφορά που λέει ότι και το iPad Pro θα έρθει μελλοντικά με OLED οθόνη και το M3 chip, καθώς και τα Mac Pro και iMac πλήρως ανανεωμένα και αναβαθμισμένα.

Μιας και μιλάμε για αναφορές από πηγές του Gurman, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Apple. Έτσι, καλό θα ήταν να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη έως ότου αποκαλυφθεί κάτι επίσημα. Για οτιδήποτε νεότερο αφορά τα νέα MacBook της εταιρίας παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.