ΒΙΝΤΕΟ: Μαθητής έδειρε και άφησε αναίσθητη καθηγήτρια επειδή του πήρε την gaming κονσόλα του!

Δείτε το viral περιστατικό που έλαβε χώρα στη Φλόριντα
24 Φεβρουαρίου 2023 23:32
ΒΙΝΤΕΟ: Μαθητής έδειρε και άφησε αναίσθητη καθηγήτρια επειδή του πήρε την gaming κονσόλα του!

Viral έγινε στα social media ένα βίαιο περιστατικό που έλαβε πρόσφατα χώρα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, με πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερες από 24 ώρες. Αναλυτικότερα, ένας 17χρονος μαθητής συνελήφθη, μετά την επίθεση του σε μια υπάλληλο του σχολείου του, η οποία καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου.

Συγκεκριμένα, ο θηριώδης έφηβος, ύψους 198 εκατοστών και βάρους 122 κιλών, ξεκίνησε να τρέχει προς το μέρος της γυναίκας, επειδή αυτή του πήρε τη gaming κονσόλα με την οποία έπαιζε, ένα Nintendo Switch. Όπως φαίνεται και στα πλάνα, με μια ισχυρή γροθιά τη ρίχνει αναίσθητη στο έδαφος και έπειτα συνεχίζει για αρκετά δευτερόλεπτα να τη χτυπά όσο αυτή βρισκόταν ακίνητη στο έδαφος. Εν τέλει χρειάστηκαν τέσσερα άτομα για τον πάρουν από πάνω της και να σταματήσουν τη βίαιη επίθεση.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Local 10, ο έφηβος αντιμετωπίζει την κατηγορία του κακουργήματος για βαριά σωματική βλάβη. Αστυνομικοί από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φλάγκλερ τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο Τμήμα Δικαιοσύνης Ανηλίκων, ενώ η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε ο μαθητής και το θύμα της επίθεσης είχαν κάποιο ιστορικό.

Μιλώντας σχετικά με το περιστατικό ο σερίφης Rick Staly, τόνισε:

Οι πράξεις αυτού του μαθητή είναι απολύτως φρικτές και εντελώς αδικαιολόγητες. Ελπίζουμε ότι το θύμα θα μπορέσει να ανακάμψει, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, από αυτό το περιστατικό. Ευτυχώς, μαθητές και μέλη του προσωπικού ήρθαν σε βοήθεια του θύματος πριν καταφέρουν να φτάσουν οι δυνάμεις μας στο χώρο. Τα σχολεία μας πρέπει να είναι ένα ασφαλές μέρος - τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους μαθητές.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που ο μαθητής ξέσπασε βίαια στην καθηγήτριά του:

Προειδοποίηση: Το βίντεο μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση σε ορισμένους θεατές.