Twitch: Ban σε νεαρή που έκανε stream όσο οδηγούσε και πάτησε σκύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Προκαλώντας αντιδράσεις
18 Φεβρουαρίου 2023 18:09
Twitch: Ban σε νεαρή που έκανε stream όσο οδηγούσε και πάτησε σκύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα περιστατικό που συζητήθηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές, έλαβε χώρα πριν μερικές ώρες στην Πολωνία. Συγκεκριμένα, μια νεαρή Twitch streamer πάτησε και πιθανότητα σκότωσε ένα σκύλο με το αμάξι της, γιατί κοίταζε το chat του live stream στο κινητό της όσο οδηγούσε.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η streamer με παρατσούκλι ‘sidneuke’ οδηγούσε και έκανε ταυτόχρονα live στο Twitch στις 17 Φεβρουαρίου, μιλώντας στο chat που έβλεπε από το κινητό της. Κάποια στιγμή φαίνεται στο live να χτυπά κάτι με το αμάξι της και ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος. Σοκαρισμένη, η streamer σταματάει το όχημα για να δει τι συνέβη. Αφού άνοιξε την πόρτα, ένα ζώο ακούγεται στο βάθος να κλαίει, με αποτέλεσμα να λύσει τη ζώνη της και να βγει από το αμάξι.

Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα Boop, η streamer μετά άρχισε να λέει ότι δεν έπρεπε να υπάρχουν σκυλιά στο δρόμο. Τελικά, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό της και έφυγε. Μπορείτε να δείτε το βίντεο μέσα από τον player που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet.

Προειδοποίηση: Το βίντεο μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση σε ορισμένους θεατές.

Λίγο μετά το περιστατικό, το Twitch έκανε ban τον λογαριασμό της streamer στην πλατφόρμα, χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο αν πρόκειται για μόνιμη ή προσωρινή απαγόρευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως τα πλάνα από το περιστατικό διαδόθηκαν στο Reddit και στο Twitter, όπου οι χρήστες κατακεραύνωσαν τη streamer για τις πράξεις της.