Πέθανε ο Tony Schnur, YouTuber του γνωστού καναλιού Neebs Gaming

Σε ηλικία 47 ετών
15 Φεβρουαρίου 2023 22:40
Πέθανε ο Tony Schnur, YouTuber του γνωστού καναλιού Neebs Gaming

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών ο YouTuber, Tony Schnur ή όπως ήταν γνωστός στην κοινότητα ως "Thick44" έχοντας δώσει τη μάχη με τον καρκίνο. 

Πρόκειται για έναν από τους πέντε content creators του γνωστού καναλιού "Neebs Gaming", του οποίου η ομάδα αποτελούνταν από τους Jon "Appsro" Ethco, Brett "Neebs" Triplett, Nate "Doraleous" Panning, Bryan "Simon" Mahoney και τον Tony "Thick44" Schnur.

To κανάλι ξεκίνησε το 2014 και έγινε γνωστό πρώτα μέσα από τα βιντεάκια για το Battlefield και έπεται ανέβασε περιεχόμενο για τα Ark, Minecraft, Apex Legends και 7 Days To Die

Ο Schnur είχε αποκαλύψει πως ήταν άρρωστος τον Ιούνιο του 2022, λέγοντας στους fans ότι πάσχει από έναν είδος καρκίνου του εγκεφάλου και πως χρειαζόταν να εγχειριστεί. Η εγχείρηση έγινε και φάνηκε να είναι επιτυχής, αλλά ο καρκίνος του έκανε μετάσταση προς τα τέλη του 2022 και έτσι χρειαζόταν κι άλλο χειρουργείο και ακτινοθεραπεία. 

Οι fans του καναλιού νόμιζαν ότι αναρρώνει αυτόν τον καιρό καθώς συμμετείχε σε αρκετά από τα πρόσφατα βίντεο του NeebsGaming. 

Ωστόσο, το στενάχωρο νέο ανακοίνωσε το ίδιο το κανάλι μέσα από το Instagram γράφοντας: "Με βαριά καρδιά πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος Tony "Thick44" Schnur μας άφησε μετά από γενναία μάχη για όσο διάστημα του επέτρεπε το σώμα του. Έφυγε ήρεμα με την οικογένειά του στο πλευρό του".

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι για τον θάνατό του: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neebs Gaming (@neebsgaming)

Ο επίσημος λογαριασμός του Battlefield στο Twitter αναγνώρισε τη συνεισφορά του Schnur και του καναλιού στην κοινότητα, και τον αποχαιρέτησε με ένα σχετικό tweet. 

 Για την ιστορία το Neebs Gaming αριθμεί μέχρι σήμερα πάνω από 2.33 εκατομμύρια συνδρομητές