Viral βίντεο: Έκλεψαν κινητό μιας streamer σε ζωντανή μετάδοση - Δείτε πώς έγινε

Έπεσε θύμα κλοπής για δεύτερη συνεχόμενη φορά
07 Φεβρουαρίου 2023 18:57
Viral βίντεο: Έκλεψαν κινητό μιας streamer σε ζωντανή μετάδοση - Δείτε πώς έγινε

Η Jinnytty ή κατά κόσμον Yoo Yoonjin είναι μια από τις πιο γνωστές streamer του Twitch στην κατηγορία των IRL streams και κατάγεται από τη Νότια Κορέα.

Πρόσφατα ταξίδεψε στη Χιλή όπου έκανε και livestream όπως συνηθίζει μια από τις βόλτες της. Περίπου 6 ώρες μετά, οι θεατές του livestream της έμειναν άφωνοι με αυτό που ακολούθησε. 

Ένας άνδρας πάνω σε μηχανή άρπαξε το κινητό μέσα από τα χέρια της σε ζωντανή μετάδοση. Το όλο σκηνικό κράτησε κυριολεκτικά 1-2 δευτερόλεπτα αφού η Jinnytty δεν πρόλαβε καν να καταλάβει τι έγινε, πόσο μάλλον να αντιδράσει.

Και σα να μην έφτανε αυτό το stream συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά μετά με τον άγνωστο άνδρα που φορούσε κράνος μηχανής, να διακρίνεται έως ότου το έβαλε στην τσέπη του και διακόπηκε η μετάδοση. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα που η Jinnytty πέφτει θύμα κλοπής σε ζωντανή μετάδοση, καθώς το ίδιο συνέβη όταν ταξίδεψε στην Αργεντινή, μόνο που εκεί προσπάθησε να κυνηγήσει τον ληστή. 

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της κλοπής: 

Τα σχόλια συμπαράστασης για αυτό που της συνέβη έπεφταν βροχή στο stream της. Η Νοτιοκορεάτισσα streamer είχε μαζί της μια εφεδρική συσκευή και συνέχισε το livestream της, παρά το γεγονός ότι έκλαιγε και ήταν σε σοκ από αυτό που της συνέβη. 

Πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να ηρεμήσει και άρχισε να ρωτάει τους θεατές εάν είδανε καλύτερα τον ληστή ή τις πινακίδες του. 

Απόδειξη του πόσο βίαια και απότομα τράβηξε ο ληστής το κινητό της, είναι η φωτογραφία που ανήρτησε η 30χρονη streamer αρκετές ώρες μετά, που απεικονίζει το σπασμένο λουρί το οποίο κρατούσε τη συσκευή της. 

Ευτυχώς, μπόρεσε να επαναφέρει το τηλέφωνό της από απόσταση στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ώστε όποιος της έκλεψε το τηλέφωνο να μην μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά της δεδομένα. Η Jinny σκοπεύει επίσης να καταγγείλει το περιστατικό.

Μέχρι την ώρα γραφής του άρθρου, ακόμη δεν έχει βρεθεί ο δράστης ούτε και το τηλέφωνό της. Είναι πιθανό ότι τα πλάνα από το stream της στο Twitch να μπορούσαν να βοηθήσουν στη σύλληψη του κλέφτη.

Tags: