iOS 17: Διέρρευσαν λεπτομέρειες - Τι να περιμένουμε;

Θα έρθει μαζί με το iPhone 15
26 Ιανουαρίου 2023 09:34
iOS 17: Διέρρευσαν λεπτομέρειες - Τι να περιμένουμε;

Πριν λίγες μέρες η Apple κυκλοφόρησε την αναβάθμιση σε iOS 16.3. Το Σεπτέμβριο, μαζί με τα νέα iPhone 15, περιμένουμε και την κυκλοφορία του iOS 17 και ήδη διέρρευσαν κάποιες λεπτομέρειες για αυτό.

Όπως φαίνεται, το iOS 17 δε θα φέρει κάποια μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή και θα μοιάζει αρκετά με το iOS 16. Οι αλλαγές θα επικεντρωθούν στη σταθερότητα του συστήματος και στην απόδοση, ενώ αναμένεται και η υποστήριξη του νέου AR/VR headset της Apple, του Reality Pro.

Το iOS 17 θα εισάγει μία νέα εφαρμογή αποκλειστικά για τη χρήση του headset, έχοντας παρόμοια φιλοσοφία με την εφαρμογή Watch αλλά με σημαντικά περισσότερα χαρακτηριστικά.

Η εφαρμογή Home θα ανασχεδιαστεί, ενώ θα βελτιωθεί και η εφαρμογή Find My. Η εφαρμογή Music θα έχει κάποιες αλλαγές που σχετίζονται με την πλοήγηση, η εφαρμογή Mail θα απλοποιηθεί και οι εφαρμογές Reminders και Files θα βελτιωθούν. Μικρές αλλαγές θα δουν και οι εφαρμογές Fitness και Wallet.

Φαίνεται επίσης πως το iOS 17 θα προσφέρει αυξημένη υποστήριξη στις συσκευές με Dynamic Island, όπως τα iPhone 14 Pro και Pro Max, καθώς και τα νέα iPhone 15 μοντέλα. Φήμες κάνουν λόγο και USB-C θύρα στα νέα iPhones, ωστόσο μόνο τα Pro μοντέλα θα προσφέρουν USB 3.2 ταχύτητες.