Netflix: Αναζητάει αεροσυνοδό για ιδιωτικό του jet με τρελό μισθό!

Θα δοκιμάσετε την τύχη σας;
19 Ιανουαρίου 2023 21:40
Netflix: Αναζητάει αεροσυνοδό για ιδιωτικό του jet με τρελό μισθό!

Θα δοκιμάζατε να γίνετε αεροσυνοδός για χάρη του Netflix με μισθό που αγγίζει τα έξι ψηφία; Αν ναι, συνεχίστε να διαβάζετε διότι το Netflix αναζητά μια νέα αεροσυνοδό για να ενταχθεί στο "πλήρωμα των ονείρων του" και είναι πρόθυμο να πληρώσει με "χρυσό" μισθό τον κατάλληλο υποψήφιο.

Σύμφωνα με την αγγελία που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του, το Netflix θέλει να προσλάβει μια μόνιμη αεροσυνοδό για ένα από τα υπερμεσαία ιδιωτικά αεροσκάφη της, με έδρα το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, κοντά στην έδρα της εταιρείας στο Λος Γκάτος.

Εκτός από τις συνήθεις ευθύνες, όπως η εκτέλεση επιθεωρήσεων καμπίνας πριν από την πτήση και η διεξαγωγή ενημερώσεων ασφαλείας, η νέα αεροσυνοδός θα είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση της αποθήκης, σύμφωνα με την αγγελία εργασίας. Μάλιστα ανάλογα με τις ανάγκες θα πρέπει επίσης να εκτελεί πτήσεις με ένα αεροσκάφος Gulfstream G550.

Η εταιρεία streaming αναφέρει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να "επιδεικνύουν επαγγελματική εκπροσώπηση της Netflix Aviation ανά πάσα στιγμή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης" και αναφέρει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να ασπάζονται την κουλτούρα του Netflix και να είναι σε θέση "να λειτουργούν με ελάχιστη καθοδήγηση και πολλή αυτο-παρακίνηση". Για τη θέση αυτή απαιτούνται "ευελιξία σε ένα ποικίλο πρόγραμμα εργασίας, συμπεριλαμβανομένων εγχώριων και διεθνών ταξιδιών, που συχνά απαιτούν εργάσιμες ημέρες Σαββατοκύριακου και αργιών και εκτεταμένες περιόδους ταξιδιού", καθώς και ικανότητα ανύψωσης και μεταφοράς έως και 13 κιλών κάθε φορά.

Οι υποψήφιοι αναμένεται να είναι σε θέση να βοηθήσουν τη Netflix Aviation να παρέχει "εμπιστευτικές αεροπορικές μεταφορές" και θα πρέπει να είναι σε θέση να εκτελούν τις εργασίες τους με "διακριτικότητα", αφού στις πτήσεις του μάλλον θα έχουν σελέμπριτι, αστέρες του Χόλιγουντ, αξιωματούχους και άλλα σημαντικά πρόσωπα.

Το Netflix δεν έχει προσφέρει συγκεκριμένο εύρος αμοιβής για το πόστο. Αναφέρει ωστόσο ότι το συνολικό εύρος της αγοράς για παρόμοιες θέσεις κυμαίνεται μεταξύ 60.000 και 385.000 δολαρίων. Το τελικό ποσό του μισθού θα καθοριστεί από "ένα ευρύ φάσμα παραγόντων αποζημίωσης", συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων και της εμπειρίας, γράφει η εταιρεία στην αγγελία.

Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να αφήσετε το βιογραφικό σας, πατήστε εδώ

Tags: