ΦΗΜΗ: Το 50% των iPhones θα φτιάχνονται μάλλον στην Ινδία

Έως το 2023
17 Ιανουαρίου 2023 11:30
ΦΗΜΗ: Το 50% των iPhones θα φτιάχνονται μάλλον στην Ινδία

Πριν από μερικούς μήνες είχαμε μάθει από τον γνωστό αναλυτή, J.P. Morgan, ότι η Apple θα μπορούσε να κατασκευάζει το 25% των iPhones στην Ινδία, έως το 2025. Τώρα, όπως μεταφέρει το gsmarena, μία άλλη αναφορά αποκαλύπτει ότι αυτός ο αριθμός ίσως αυξηθεί δραματικά.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ένα νέο άρθρο του South China Morning Post, η Apple θα κατασκευάζει το 50% των iPhones στην Ινδία, έως το 2027. Όπως φαίνεται, η εταιρία έχει μειώσει τις παραγγελίες εξαρτημάτων από τους Κινέζους προμηθευτές της και αυτό επηρεάζει αρνητικά τα κέρδη και τις τιμές των μετόχων τους.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι αυτή τη στιγμή, μόλις το 5% των iPhone κατασκευάζονται στην Ινδία, ενώ ακούγεται ότι η Apple θα φτιάχνει τα iPhone 15 σε Ινδία και Κίνα ταυτόχρονα.

Επιπροσθέτως, η Apple φαίνεται πως θέλει να “ξεφύγει” από τη μαζική παραγωγή των προϊόντων της από την Κίνα, μιας και κατασκευάζει πλέον τα AirPods και τα MacBook της στο Βιετνάμ.

Προς το παρόν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς πρόκειται για μία αναφορά και όχι για κάτι επίσημο. Μέχρι να επιβεβαιωθεί όλο αυτό, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.