ΒΙΝΤΕΟ: Viral TikToker πρότεινε εστιατόριο και την άλλη μέρα είχε ουρά 3 ωρών!

Βοηθώντας εξαιρετικά το τοπικό κατάστημα
12 Ιανουαρίου 2023 14:32
ΒΙΝΤΕΟ: Viral TikToker πρότεινε εστιατόριο και την άλλη μέρα είχε ουρά 3 ωρών!

Ένα χαρμόσυνο περιστατικό έλαβε χώρα στο Λάς Βέγκας και κάνει τώρα το γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, όλα άλλαξαν για ένα τοπικό εστιατόριο που δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα, όταν ένας viral TikToker αποφάσισε να δοκιμάσει το φαγητό τους.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο πολύ γνωστός TikToker Keith Lee που αξιολογεί φαγητά και καταστήματα, μετά από προτροπή ενός υπαλλήλου, κατέληξε να δοκιμάσει το φαγητό της οικογενειακής επιχείρησης Frankensons Pizzeria, η οποία με το ζόρι έβγαζε τα απαραίτητα για το ενοίκιο. Όπως τόνισε στο βίντεό του ο Keith, το φαγητό της πιτσαρίας ήταν «πεντανόστιμο» και δεν υπήρχε λόγος να μην τα πηγαίνει καλά, πέρα από το ότι δεν μπορούσε η επιχείρηση να διαφημιστεί σωστά. Λίγες ώρες μετά, λοιπόν, αφού το βίντεο έγινε viral, το κατάστημα γνώρισε εξωπραγματική αύξηση πελατών!

Όπως φαίνεται και από το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, την επόμενη ημέρα είχε σχηματιστεί έξω από το εστιατόριο ουρά τουλάχιστον 3 ωρών, αφού παρά πολλοί ακόλουθοι του Keith είδαν το βίντεο και θέλησαν να δοκιμάσουν μόνοι τους το φαγητό. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ανέφερε πως το γεγονός ότι το βίντεο του Keith έγινε viral «τους άλλαξε τη ζωή».

Δείτε το βίντεο με την τεράστια ουρά που σχηματίστηκε έξω από το μαγαζί την επόμενη ημέρα:

Για την ιστορία, το αρχικό βίντεο του TikToker στο οποίο δοκιμάζει το φαγητό της Frankensons Pizzeria έχει ξεπεράσει πλέον τις 33 εκατομμύρια προβολές και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

@keith_lee125 Frankensons Pizzeria Taste test 💕 would you try it ? 💕 #foodcritic ♬ original sound - Keith Lee