iOS 17: Μην περιμένετε πολλά νέα χαρακτηριστικά στα iPhones

Η Apple επικεντρώνεται στο λειτουργικό του Mixed Reality Headset
09 Ιανουαρίου 2023 10:49
iOS 17: Μην περιμένετε πολλά νέα χαρακτηριστικά στα iPhones

Το iOS 16 έφερε πολλά νέα χαρακτηριστικά στα iPhones, όπως το ολοκαίνουργιο Lock Screen, αλλά όπως φαίνεται μάλλον δε θα συμβεί το ίδιο και με το iOS 17. Όπως μεταφέρει το MacRumors, η εταιρία δεν σκοπεύει να φέρει τεράστιες αλλαγές με το επερχόμενο μεγάλο update των τηλεφώνων της. 

Και αυτό γιατί σχεδόν όλοι δουλεύουν πάνω στο AR/VR Headset που φημολογείται εδώ και χρόνια. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο site, η Apple εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο λειτουργικό σύστημα που θα έχει το “mixed reality headset” της, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει με την ονομασία “xrOS”. 

Με τις τελευταίες φήμες να λένε ότι θα το δούμε μέσα στο 2023, οι τεχνικοί της Apple εργάζονται περισσότερο στο xrOS παρά στα iOS 17 και iPad OS 17 λέει ο Mark Gurman του Bloomberg. Πιο συγκεκριμένα, το επόμενο μεγάλο update των iPhone έχει την κωδική ονομασία “Dawn” και φαίνεται πως τελικά θα γίνει διαθέσιμο με λιγότερα νέα χαρακτηριστικά απ’ ότι αρχικά προοριζόταν. 

Προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο και τίποτα δεν είναι επίσημο. Γι’ αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι υπομονή και να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερα. Τέλος, το iOS 16 είχε αποκαλυφθεί πέρυσι στο WWDC και το ίδιο αναμένεται να γίνει και με το iOS 17.

Tags: