CES 2023: Η νέα webcam της Razer υπόσχεται DSLR επιπέδου ποιότητας streams

Πώς τα καταφέρνει η Kiyo Pro Ultra;
05 Ιανουαρίου 2023 23:02
CES 2023: Η νέα webcam της Razer υπόσχεται DSLR επιπέδου ποιότητας streams

Η Razer παρουσίασε εν μεσώ της CES 2023 την πιο... τούμπανη και "γουρουνίσια" webcam που έβγαλε ποτέ την Razer Kiyo Pro Ultra, η οποία υπόσχεται να καταγράφει ποιότητα εικόνας εφάμιλλη με αυτή των DSLR καμερών στις βιντεοκλήσεις και τα streams σας. 

Πρόκειται για τη νέα 4K webcam της εταιρίας η οποία χάρη στον αισθητήρα 1/1.2 ιντσών Sony Starvis 2, που είναι και ο μεγαλύτερος που υπάρχει στην κατηγορία, μπορεί τραβήξει πλάνα που θυμίζουν DSLR κάμερα. Μάλιστα και η εμφάνισή της είναι τέτοια αφού ο φακός της έχει ίδιο μέγεθος με έναν φακό επαγγελματικής κάμερας.

Έρχεται εξοπλισμένη με f/1.7 aperture για πιο φυσικό bokeh και καλύτερη εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και έχει σκοπό να δελεάσει τους streamers και τους content creators από το να προτιμήσουν μια DSLR, για μια πιο all-in-one λύση. Μπορεί να καταγράψει βίντεο σε ασυμπίεστη μορφή ανάλυσης 4Κ/30/24fps ή 1440p/30fps, καθώς και 1080p στα 60/30fps με HDR, ενώ είναι εξοπλισμένο και με ένα omnidirectional μικρόφωνο.

Μάλιστα, για όσους προτιμούν την ιδιωτικότητα, η νέα 4K webcam της Razer ενσωματώνει ένα φυσικό κλείστρο για την κάμερα που ανοιγοκλείνει στρίβοντας απλώς το φακό. 

Η Razer Kiyo Pro Ultra webcam είναι διαθέσιμη μέσω του Razer Store με τιμή $299. 

Tags: