Το νέο OLED πάνελ της Samsung υπόσχεται 2,000 nits φωτεινότητας

Και ίσως τα δούμε σύντομα σε διάφορα προϊόντα
05 Ιανουαρίου 2023 16:04
Το νέο OLED πάνελ της Samsung υπόσχεται 2,000 nits φωτεινότητας

Η Samsung, κατά τη διάρκεια της CES 2023 ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο OLED πάνελ που ετοιμάζει και θέλει να φέρει την “επανάσταση”. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι το “Ultra Dynamic Range” πάνελ της μπορεί να φτάσει και ίσως να ξεπεράσει τα 2,000 nits φωτεινότητας, ενώ παράλληλα έχει πάρει έγκριση και από την UL Solutions. 

Η εταιρία μεταφέρει μεταξύ άλλων ότι το νέο της πάνελ θα μπορεί να εντυπωσιάσει τους χρήστες της με πανέμορφα και λεπτομερή χρώματα, καθώς και να είναι και πιο ρεαλιστικό από τα προηγούμενά της. Θα είναι ειδικό, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και σε εξωτερικούς χώρους, όταν είστε παραδείγματος χάρη έξω με ήλιο. 

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιο προϊόν θα έρθει με το UDR πάνελ της Samsung, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα δείτε σύντομα τα Galaxy τηλέφωνά της να διαφημίζονται με αυτό.  

Δείτε φωτογραφίες: 

Η Samsung λέει ότι καθώς το ultra high definition περιεχόμενο όλο και αυξάνεται, η φωτεινότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα και στη γενική απόδοση, έτσι ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν αυτό που επιθυμούν όσον το δυνατόν καλύτερα. 

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: