Αυτή η ασύρματη 55 ιντσών τηλεόραση βεντουζάρει σε κάθε παράθυρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι καλά είδατε δεν υπάρχει καλώδιο ρεύματος!
05 Ιανουαρίου 2023 13:20
Αυτή η ασύρματη 55 ιντσών τηλεόραση βεντουζάρει σε κάθε παράθυρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η ιδέα της τοποθέτησης της τηλεόρασης στον τοίχο να ακούγεται πολύ ελκυστική, για την κομψότητα και την εξοικονόμηση χώρου που προσφέρει, ωστόσο πολλές φορές υπάρχουν εμπόδια που δε μπορούν να ξεπεραστούν. Μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα αυτό λοιπόν, έρχεται να δώσει η ασύρματη τηλεόραση της Displace: Αντί να κρεμιέται σε κάποια βάση που βιδώνει στον τοίχο, αυτή η τηλεόραση μπορεί να τοποθετείται με βεντούζα σε οποιοδήποτε παράθυρο ή γενικότερα σε κάθε επίπεδη επιφάνεια!

Η εταιρία παρουσίασε ένα πρωτότυπο στην έκθεση τεχνολογίας CES 2023, το οποίο μάλιστα είναι εντελώς ασύρματο. Ναι, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό, η τηλεόραση δεν χρησιμοποιεί κανένα καλώδιο ρεύματος και αντιθέτως λειτουργεί με τέσσερις μπαταρίες, οι οποίες μπορούν να αντικατασταθούν πανεύκολα όσο ένα άλλο ζεύγος φορτίζει. Για να εξοικονομείται μάλιστα ενέργεια, όλη η επεξεργασία γίνεται από ένα εξωτερικό κουτί, το οποίο στέλνει ασύρματα την εικόνα στο 55 ιντσών 4K OLED panel.

Φυσικά, το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της τηλεόρασης της Displace είναι ο μηχανισμός βεντουζαρίσματος στο πίσω μέρος. Συγκεκριμένα, η τηλεόραση έχει ένα μοτέρ που κυριολεκτικά ρουφάει την επιφάνεια για να σφίξει η βεντούζα. Έτσι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, η τηλεόραση μπορεί να στερεωθεί από παράθυρα μέχρι και σε ελαφρώς σαγρέ τοίχους. Για να αποκολληθεί το panel, υπάρχει ένα κουμπί στην κάθε πλευρά που κάνει τον μηχανισμό να απασφαλίζει με αργό ρυθμό. Τέλος, η Displace TV διαθέτει και μια ενσωματωμένη κάμερα με pop-up μηχανισμό, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βίντεο κλήσεις, αλλά και για διάφορα gestures.

Οι πρώτες τηλεοράσεις της Displace θα καταφθάσουν το Δεκέμβριο, με τιμή που θα ανέρχεται στα $3,000! Για περισσότερα μπορείτε να δείτε την επίδειξη του CNET μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: