Μην περιμένετε iPad Pro μέσα στο 2023

Φαίνεται πως θα αργήσει αρκετά
30 Δεκεμβρίου 2022 12:23
Μην περιμένετε iPad Pro μέσα στο 2023

Όπως όλα δείχνουν, δεν πρέπει να περιμένετε νέα iPad Pro μέσα στο 2023, καθώς όπως μεταφέρει το macrumors, η εταιρία σκοπεύει να φέρει τα νέα μοντέλα αρκετά αργότερα.

Η Apple ακούγεται ότι δουλεύει σε δύο μοντέλα, 11,1 και 13 ίντσες και προορίζονται να καταφθάσουν στα καταστήματα κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Αυτά τα λόγια είναι του γνωστού αναλυτή Ross Young. Τα εν λόγω iPad Pro θα έρθουν με OLED οθόνη και η Apple μάλλον θα τα φέρει στην αγορά με μικρότερα bezels.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία iPad Pro που είδαμε ήταν στις 11 και 12,9 ίντσες και κυκλοφόρησαν στην Αμερική τον Οκτώβριο του 2022, με το M2 chip στο εσωτερικό τους. Όπως φαίνεται η Apple θέλει το χρόνο της για τα επερχόμενα μοντέλα.

Κάποια άλλα γνωστά sites, όπως το DigiTimes, λένε ότι η Apple ετοιμάζει τα δικά της OLED πάνελ για τις συσκευές αυτές, καθώς και για επερχόμενα MacBook που αναμένονται και αυτά μέσα στο 2024.

Επειδή όμως μιλάμε για φήμες και αναφορές, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: