Αυτό το “Apple Watch Ultra” από την Ινδία κοστίζει σχεδόν 40 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Και είναι για εκείνους που δε θέλουν να δώσουν μια περιουσία για ένα smartwatch
28 Δεκεμβρίου 2022 14:28
Αυτό το “Apple Watch Ultra” από την Ινδία κοστίζει σχεδόν 40 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή εταιρία από την Ινδία με ονομασία Pebble μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο smartwatch, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με το Apple Watch Ultra. Ωστόσο, το δικό της έξυπνο ρολόι κοστίζει μόλις 40 ευρώ.

Πρόκειται για το Pebble Cosmos Engage που έχει σχεδόν τον ίδιο σχεδιασμό με το ακριβό smartwatch της Apple και έρχεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: Starlight, Salamander Orange, Midnight Black και Celestial Blue.

Η κατασκευή και ο χρωματισμός και στα τέσσερα μοντέλα είναι ο ίδιος και το μόνο που αλλάζει -ανάλογα την έκδοση, είναι το λουράκι, το οποίο και αυτό θυμίζει έντονα το Apple Watch Ultra.

Μπορείτε να βρείτε το Pebble Cosmos Engage πατώντας εδώ.

Το ρολόι έχει μία απλή LCD οθόνη που φτάνει τα 600 nits φωτεινότητας και υποστηρίζει δεκάδες διαφορετικά “faces” για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Παράλληλα θα μπορείτε να μετράτε τους παλμούς της καρδιάς σας και να κάνετε κλήσεις μέσω Bluetooth. Τέλος, το Pebble Cosmos Engage έχει και δική του voice assistance.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Pebble φτιάχνει ένα ολόιδιο σε design smartwatch με αυτά της Apple, αφού στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει και μία έκδοση που ήταν σχεδόν ίδια -σε εμφάνιση και μόνο- με τα πιο φθηνά Apple Watch.