Κατεβάστε δωρεάν ένα από τα καλύτερα προγράμματα για μοντάζ στο iPad σας

Το DaVinci Resolve στο App Store
23 Δεκεμβρίου 2022 13:00
Κατεβάστε δωρεάν ένα από τα καλύτερα προγράμματα για μοντάζ στο iPad σας

Θέλετε να κάνετε μοντάζ γρήγορα και εύκολα από το iPad σας; Τότε να σας πούμε ότι κυκλοφόρησε εντελώς δωρεάν το DaVinci Resolve στο App Store, ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα για edit, το οποίο θεωρείται από πολλούς μία από τις καλύτερες εφαρμογές εκεί έξω.

Αξίζει να αναφερθεί πως θα υπάρχει μία επιλογή για Premium έκδοση μέσα στην εφαρμογή, αν και προς το παρόν δε γνωρίζουμε ούτε πόσο θα κοστίζει, αλλά ούτε τι παραπάνω θα προσφέρει από τη δωρεάν έκδοση.

Κατεβάστε το DaVinci Resolve πατώντας εδώ.

Η εφαρμογή αυτή θα διαθέτει αρκετές βελτιστοποιήσεις για το ολοκαίνουργιο iPad Pro 12,9 με M2, όπως βελτιωμένη απόδοση σε ProRes, καθώς και υποστήριξη για HDR στα iPad Pro με M1 και M2 τσιπ. Επιπροσθέτως, η εφαρμογή υποστηρίζει αρχεία H.264, H.265, ProRes και Blackmagic Raw. Όποιος κάνει μοντάζ στον υπολογιστή με αυτό το πρόγραμμα θα βρει κάτι παρόμοιο και εδώ, με τη μόνη διαφορά πως το interface έχει φτιαχτεί έτσι για να ταιριάζει με τις συσκευές της Apple.

Τέλος, αν έχετε στην κατοχή σας το Apple Pencil, τότε θα σας φανεί χρήσιμο, καθώς θα υποστηρίζεται κανονικά, όπως και τα Magic Keyboard, Smart Keyboard Folio και Magic Trackpad.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: