Μια εφαρμογή της Apple έρχεται μάλλον στα Android

Και θα κάνει τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη
21 Δεκεμβρίου 2022 14:11
Μια εφαρμογή της Apple έρχεται μάλλον στα Android

Ο γνωστός leaker που είχε διαρρεύσει προηγουμένως ότι η Apple θα φέρει τα iPhone 14 Pro με το Dynamic Island επιστρέφει και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στο Apple TV. Πιο συγκεκριμένα, ο “ShrimpApplePro” λέει τώρα ότι η εφαρμογή της streaming υπηρεσίας πρόκειται να γίνει πολύ σύντομα διαθέσιμη στα Android.

Ο εν λόγω leaker αποκαλύπτει ότι αυτό τον καιρό η Apple τεστάρει την εφαρμογή και θέλει να τη διαθέσει στο κοινό πολύ σύντομα, χωρίς ωστόσο να λέει το πότε ακριβώς. Αν όλα αυτά ισχύουν, τότε σημαίνει ότι οι χρήστες των Android θα μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο του Apple TV και του Apple TV Plus απευθείας από το κινητό τους και δε θα χρειαστεί να επισκέπτονται την ιστοσελίδα μέσα από κάποιον browser.

Για την ιστορία, το Apple TV βρίσκεται διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές της Apple, σε τηλεόρασης, σε κονσόλες, σε web και άλλα προϊόντα.

Τέλος, ο ShrimpApplePro πρόσθεσε ότι η Apple σκοπεύει να αναβαθμίσει σύντομα και το Apple Music για όλες τις Android συσκευές. Μιας και μιλάμε για διαρροές, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.