Η viral φωτογραφία του Μουντιάλ: Η selfie του Alvarez με τον Messi πριν 10 χρόνια

Χαμός στα social media με αυτή τη φωτογραφία μετά τον ημιτελικό Αργεντινής - Κροατίας
14 Δεκεμβρίου 2022 19:30
Η viral φωτογραφία του Μουντιάλ: Η selfie του Alvarez με τον Messi πριν 10 χρόνια

Η Αργεντινή πέταξε εκτός την Κροατία στην αναμέτρησή τους στον Α' ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 με σκορ 3-0 και πρωταγωνιστές τους Λιονέλ Μέσι (Lionel Messi) και Χουλιάν Άλβαρες (Julián Álvarez), οι οποίοι έβαλαν από ένα και δύο γκολ αντίστοιχα για την Αλμπισελέστε. 

Η φοβερή χημεία των δύο έκλεψε τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι ανακάλυψαν μια παλιά φωτογραφία που μέχρι στιγμής είναι και η πιο viral όλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Βλέπετε πριν από 10 χρόνια ένας μικρός Julian Alvarez ζήτησε να βγει φωτογραφία με το είδωλό του, τον Μέσι, ο οποίος δεν πίστευε ότι κατάφερε να την βγάλει. Από τότε ονειρευόταν να παίξει μαζί του σε ένα Μουντιάλ.

Τώρα, μια δεκαετία μετά, ο 22χρονος πλέον Άλβαρες, μαζί με τον Μέσι πήγαν χέρι-χέρι την χώρα τους στον έκτο της τελικό σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όντας ένα δίδυμο που έβγαζε φωτιές στον αγώνα με την Κροατία. 

Το σίγουρο είναι ότι ο επιθετικός της Manchester City ζει το όνειρό του με την εθνική Αργεντινής πλάι στον -για πολλούς- GOAT και είδωλό του. Η selfie του 12χρονου Alvarez με τον Messi έγινε viral στα Facebook και Twitter με τις χιλιάδες αναρτήσεις να μετράνε εκατομμύρια likes συνολικά. 

Δείτε τη viral φωτογραφία Messi-Alvarez:

Η Αργεντινή περιμένει στον τελικό της Κυριακής στις 18 Δεκεμβρίου (17:00 η ώρα) έναν εκ των Γαλλία ή Μαρόκο από το αποψινό ματς που ξεκινάει στις 21:00.