TikTok: Η φωνή που ακούτε σε όλα τα viral βίντεο αποκαλύπτεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Kat Callaghan είναι πίσω από την πιο viral φωνή των social media
08 Δεκεμβρίου 2022 20:16
TikTok: Η φωνή που ακούτε σε όλα τα viral βίντεο αποκαλύπτεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κάθε βίντεο που έχει γίνει viral μέσα από το TikTok θα έχετε παρατηρήσει ότι χρησιμοποιείται μια αφηγήτρια για τις λεζάντες τους. Ίσως να έχετε ακούσει να τη φωνάζουν "Jessie".

Γνωρίζατε ότι πίσω από την φωνή, που ενσωματώνεται στο text-to-speech χαρακτηριστικό του TikTok δεν υπάρχει μια A.I., αλλά μια γυναίκα που δανείζει τη φωνή της;

Η Kat Callagan (Κατ Κάλαχαν) αποκάλυψε πως κρύβεται πίσω από τη φωνή της αφηγήτριας του TikTok, η οποία είναι και η πιο viral φωνή των social media αυτή τη στιγμή, καθώς έχει ντύσει αμέτρητα βίντεο όλον αυτόν τον καιρό. Η Κατ δουλεύει στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα ως παρουσιάστρια του τοπικού σταθμού του Οντάριο, 91.5FM "The Beat". 

Όταν αποφάσισε να αποκαλύψει την ταυτότητά της στον κόσμο μέσα από το TikTok, αρχικά δεν την πίστευαν. Πλέον το βίντεο όπου αποκαλύπτεται με τον τίτλο "Όσοι με ρωτάτε εάν είμαι η φωνή στο TikTok" μετράει πάνω από 46 εκατομμύρια προβολές

@voiceofkat

For a long time I didn’t say a word. But … yes it’s me and yes I have an ongoing awesome relationship with the folks at TikTok. 🎉 The coolest part for me is watching the creativity & awesome content that people are putting out there using my voice. (Also oddly enough this is my first TikTok)

♬ original sound - Kat

 "Για πολύ καιρό δεν έλεγα κουβέντα...αλλά ναι είμαι εγώ αυτή και ναι, έχω μια συνεχιζόμενη και φοβερή σχέση με τους τύπους του TikTok. Το πιο cool πράγμα για εμένα είναι να βλέπω όλη αυτή τη δημιουργικότητα και το φοβερό περιεχόμενο που φτιάχνει ο κόσμος με τη χρήση της φωνής μου. (Επίσης όλως παραδόξως αυτό είναι το πρώτο μου TikTok)." έγραψε η Κάλαχαν. 

H Callaghan δεν διατηρούσε λογαριασμό στο TikTok μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου. Σε ένα άλλο βίντεο στον λογαριασμό της μιμείται τη μηχανική φωνή που βγαίνει στην εφαρμογή: "Κάποιες φορές ρε παιδιά με βάζετε να λέω μερικά φρικτά πράγματα, είναι κάπως διεστραμμένο, αλλά νομίζω και κάπως αστείο. Δεν με πειράζει καθόλου.

@voiceofkat

Let’s see if this does it.

♬ original sound - Kat

Αστειεύεται κιόλας με το πόσο συχνά πλέον ακούει τη φωνή της λέγοντας: "Ίσως να έχετε σιχαθεί τη φωνή μου. Την έχω σιχαθεί και εγώ"

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο CNN είπε πως ο κόσμος της λέει ότι δε μπορεί να την κοιτάζει όσο ακούει τη φωνή της και καταλαβαίνει ότι είναι η αφηγήτρια του TikTok. Κάποιοι κακεντρεχείς βέβαια κοροϊδεύουν το γεγονός ότι η text-to-speech λειτουργία δεν προφέρει σωστά κάποιες λέξεις όπως το "LOL" ή το "Emoji", κάτι με το οποίο αυτοσαρκάζεται η ίδια, αντιλαμβανόμενη ότι υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί ακόμη. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CNN (@cnn)

Tags: