Apple Music: Δείτε τα μουσικά σας γούστα για το 2022 μέσα από το “Replay”

“Η Χρονιά σου στη Μουσική”
30 Νοεμβρίου 2022 09:21
Apple Music: Δείτε τα μουσικά σας γούστα για το 2022 μέσα από το “Replay”

Η Apple κυκλοφόρησε το “Replay 2022” για το Apple Music, το οποίο αν δεν το γνωρίζετε, είναι σαν το “Wrapped” που βλέπουμε κάθε χρόνο στο Spotify. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τα μουσικά σας γούστα για φέτος, τον καλλιτέχνη που ακούσατε περισσότερο μέσα στη χρονιά κ.α.

Η ανανεωμένη εμπειρία του Replay είναι εδώ και μπορείτε να δείτε όλα αυτά που ακούσατε μέσα στο 2022, μέσω της ειδικής ιστοσελίδας που έχει ανοίξει. Μάλιστα, θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε και να δείτε με πιο πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες όλα αυτά που έγιναν μέσα στη χρονιά.

Για να δείτε το δικό σας “Replay” το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή του Apple Music από το κινητό σας και στη 2η σελίδα υπάρχει μία ειδική ενότητα που σας μεταφέρει στο νέο και φρεσκαρισμένο site.

Ωστόσο, αν δεν βλέπετε ακόμα το κουμπί του Replay μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω, που λειτουργεί και από το Desktop σας.   

Πατήστε εδώ για την ειδική σελίδα του Replay

Τα Reels με τα highlights παρουσιάζονται μέσα από animated κάρτες που εμφανίζουν τα μουσικά σας γούστα ανάλογα με το ιστορικό ακρόασής σας. Μάλιστα, κάθε κάρτα που θα κάνετε “swipe” παίζει και τη σχετική μουσική στο background.