Twitter: “Στόλισαν“ τα κεντρικά γραφεία με προσβλητικά μηνύματα για τον Elon Musk (BINTEO)

Εξαγριωμένοι υπάλληλοι προέβησαν σε ακτιβιστικές ενέργειες
19 Νοεμβρίου 2022 12:52
Twitter: “Στόλισαν“ τα κεντρικά γραφεία με προσβλητικά μηνύματα για τον Elon Musk (BINTEO)

Η εσωτερική κρίση στο Twitter συνεχίζεται με την εταιρία να "ματώνει" ξανά ύστερα από τη μαζική φυγή χιλιάδων εργαζομένων ως απάντηση στο τελεσίγραφο του Elon Musk. Την ίδια ώρα τα κεντρικά γραφεία του Twitter είναι κλειστά και με την αγανάκτηση των απολυθέντων εργαζομένων να φουντώνει υπήρξε άλλο ένα επεισόδιο ακριβώς έξω από τα κεντρικά γραφεία. 

Τα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο φωτίστηκαν κυριολεκτικά από έναν ακτιβιστή που πρόβαλε μέσω προτζέκτορα προσβλητικά μηνύματα από το απέναντι κτήριο. Ο άγνωστος αυτός ακτιβιστής προέβη σε αυτή την κίνηση για να διαμαρτυρηθεί στα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο εσωτερικό του Twitter. 

Κάποια από αυτά τα μηνύματα τον περιέγραφαν ως "ανασφαλή αποικιοκράτη", "άνομο ολιγάρχη", "μετριοπαθή άνδρα που κάνει σαν παιδί", "μεγαλομανή", "άχρηστο δισεκατομμυριούχο" και άλλα πολλά τέτοια επίθετα. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: 

Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα κάποιες ώρες μετά τις χιλιάδες αποχωρήσεις εργαζομένων του Twitter, οι οποίοι παραιτήθηκαν, απαντώντας αρνητικά στο κάλεσμα του Elon Musk για να δουλέψουν σε "hardcore συνθήκες ή να φύγουν από την εταιρία".

Εκτιμήσεις λένε πως μόλις 2.000 υπάλληλοι έχουν παραμείνει στο Twitter από τους 7.500 που εργάζονταν πριν την εποχή Ίλον Μασκ.