iPhone 14 Pro: Η Apple σάς μαθαίνει πως να χρησιμοποιήσετε το Action Mode!

Και περνάει το κινητό μέσα από διάφορα τεστ
11 Νοεμβρίου 2022 19:08
iPhone 14 Pro: Η Apple σάς μαθαίνει πως να χρησιμοποιήσετε το Action Mode!

Η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο τεστάρει το Action Mode των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Το εν λόγω βίντεο επικεντρώνεται κυρίως στο πώς οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το χαρακτηριστικό ανάλογα την περίσταση και μεταξύ άλλων σάς μαθαίνει και κάποια «κολπάκια».

Επιπροσθέτως, ολόκληρο το βίντεο γυρίστηκε μέσα από το iPhone 14 Pro. H Apple χωρίζει αυτό το βίντεο σε τέσσερις διαφορετικές ενότητες και συγκρίνει πώς φαίνεται ένα γρήγορο βίντεο χωρίς το Action Mode και πώς δείχνει με αυτό ανοιχτό.

Στο πρώτο τεστ το βίντεο ακολουθήσει έναν άνθρωπο που κάνει skateboard και συγκρίνει πώς δείχνει πριν και μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας. Στο 2ο τεστ βλέπουμε λήψεις στον αέρα, όπως καρφώματα σε παιχνίδι μπάσκετ ή ένα άλματα σε τραμπολίνο. Και εδώ, υπάρχουν συγκρίσεις για το πριν και το μετά.

Στο 3ο τεστ έχουμε γρήγορες λήψεις με street performers και wall runs. Στο τελευταίο, ο “cameraman” μπαίνει μέσα σε μία τεράστια ρόδα ενώ τραβάει βίντεο ένα ποδήλατο ενώ κινείται. Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό, μιας και με το Action Mode ενεργοποιημένο φαίνεται μία εντελώς “smooth” λήψη.

Εσείς έχετε δοκιμάσει το Action Mode των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max; Πείτε μας στα σχόλια.

 

Tags: