Yesterday trailer | Φαντάσου να ξυπνάς σε έναν κόσμο όπου οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ!

Με την μουσική τους να υφίσταται, όμως σαν δημιούργημα άλλου
13 Φεβρουαρίου 2019 19:37
Yesterday trailer | Φαντάσου να ξυπνάς σε έναν κόσμο όπου οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ!

Η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για την επερχόμενη μουσική κωμωδία Yesterday του βραβευμένου από την Ακαδημία, Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later) και του υποψήφιου για Όσκαρ σεναριογράφου, Richard Curtis (Four Weddings and a Funeral, Love Actually and Notting Hill).

Εν προκειμένω, η υπόθεση εστιάζει στον ‘Jack Malik’ (Himesh Patel) έναν ανερχόμενο ερμηνευτή-στιχουργό, κάτοικο μίας μικρής πόλης της αγγλικής υπαίθρου, του οποίου το όνειρο να γνωρίσει την απόλυτη καταξίωση σιγά σιγά ξεθωριάζει. Παρά την εμψύχωση και την αμέριστη συμπαράσταση της παιδικής του φίλης, ‘Ellie’ (Lily James) ο ίδιος μέρα με την μέρα απογοητεύεται ολοένα και περισσότερο αφού οι μέχρι τώρα προσπάθειές του προς αυτήν την κατεύθυνση αποβαίνουν άκαρπες. Ωστόσο, έπειτα από ένα περίεργο ατύχημα που έχει κατά την διάρκεια μίας μυστηριώδους παγκόσμιας συσκότισης, ο ήρωας ξυπνάει την επομένη και οδηγείται σε μία απίστευτη διαπίστωση: τα θρυλικά Σκαθάρια δεν υπήρξαν ποτέ…

Καθώς ο νεαρός πασχίζει να ξεδιαλύνει στο μυαλό του τί έχει συμβεί, αρχίζει να παίζει ξανά και ξανά τα τραγούδια της διάσημης μπάντας για την οποία όλως παραδόξως κανείς δεν θυμάται να την είχε ποτέ του ακουστά! Με λίγη λοιπόν, βοήθεια από την Αμερικανίδα ατζέντισσα,  ‘Debra’ (Kate McKinnon), η φήμη του ‘Jack’ αποθεώνεται. Εντούτοις, όσο πιο πολύ γνωρίζει την δόξα, τόσο περισσότερο κινδυνεύει να χάσει από κοντά του την ‘Ellie’, το μοναδικό άτομο που ανέκαθεν τον στήριζε και είχε πίστη στις δυνάμεις του. Ζυγίζοντας την παλιά και την νέα του ζωή, ο άνδρας συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται να ανατρέξει σε όσα πραγματικά πληρούν κάποιον, αποδεικνύοντας πως εν τέλει φυσικά και έχει νόημα κάθε λέξη του «all you need is love».

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Tim Bevan, Eric Fellner, Matthew James Wilkinson και Bernie Bellew.

Η πρεμιέρα του Yesterday έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 28 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: