The Field Guild To Evil | Στο νέο trailer την τιμητική της έχει μία ανατριχιαστική φολκλόρ ιστορία

Με δημιουργούς όπως οι Veronika Franz & Peter Strickland να βάζουν το λιθαράκι τους
21 Φεβρουαρίου 2019 20:50
The Field Guild To Evil | Στο νέο trailer την τιμητική της έχει μία ανατριχιαστική φολκλόρ ιστορία

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο φιλμ τρόμου The Field Guild To Evil που προβλήθηκε στο περσινό Φεστιβάλ SXSW και είναι μεστό σε επιρροές αστικών μεταφυσικών μύθων και ανάλογων λαϊκών παραδόσεων από διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.

Το εν λόγω εγχείρημα επιμελήθηκαν οι παραγωγοί Tim League και Ant Timpson που είχαν ανάλογο πόστο και στις ταινίες The ABCs of Death. Μάλιστα, ο Timpson δήλωσε χαρακτηριστικά επ’ αυτού:

«Προσεγγίζουμε την δημιουργία ενός τέτοιου project ως fans. Εν πρώτοις και πιο πολύ (σκεφτήκαμε) τί θέλουμε να δούμε. Έτσι, συγκεντρώσαμε μία ομάδα σκηνοθετών για τους οποίους νιώσαμε ότι είναι ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες νέες φωνές του horror είδους στον πλανήτη».

Εν προκειμένω, τα φώτα τους έδωσαν ανερχόμενα ονόματα στον χώρο της σκηνοθεσίας που έχουν παραδώσει κατά καιρούς κάποια πολύ αξιόλογα δείγματα δουλειάς σε ανεξάρτητες κινηματογραφικές παραγωγές.

Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγονται οι Veronika Franz και Severin Fiala (Goodnight Mommy) από την Αυστρία, ο Peter Strickland (The Duke of Burgundy) από την Αγγλία και η Agnieszka Smoczynska από την Πολωνία (The Lure), αλλά και ορισμένοι άλλοι από Γερμανία, Ελλάδα, Νορβηγία, Ινδία, Τουρκία, και Η.Π.Α.

Η διανομή του The Field Guide To Evil σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: