Star Wars: Φήμες πώς οι ταινίες των Benioff & Weiss θα είναι στα χρόνια του The Old Republic

Οι δημιουργοί του τηλεοπτικού Game of Thrones φέρνουν τον μεσαίωνα
20 Μαρτίου 2019 16:31
Star Wars: Φήμες πώς οι ταινίες των Benioff & Weiss θα είναι στα χρόνια του The Old Republic

Σχεδόν άγνωστο παραμένει το μέλλον των Star Wars ταινιών μετά το Episode IX, καθώς οι μόνες πληροφορίες που έχουμε είναι πως ο Rian Johnson του The Last Jedi και οι δημιουργοί της σειράς του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss αναπτύσσουν από μία τριλογία ταινιών. Μέσα από πηγές του StarWarsNewsNet έρχονται φήμες που δίνουν πληροφορίες για τα νέα Star Wars φιλμ των Benioff και Weiss.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγω πως η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στον ερχόμενο χειμώνα, το σενάριο βρίσκεται σε τελικά στάδιο ολοκλήρωσης και το εικαστικό τμήμα βρίσκετια επί ποδός. Η σημαντικότερη πληροφορία έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα εκτυλίσσεται εκατοντάδες χρόνια πριν το Skywalker Saga. Μια περίοδος του σύμπαντος του Star Wars είναι ένας διακαής πόθος των fans και σαφώς αναφερόμαστε στα χρόνια του The Old Republic

Πρόκειται για μια εποχή μέχρι τώρα είχε εξερευνηθεί με τεράστια επιτυχία στην σειρά βιντεοπαιχνδιών της Bioware, Star Wars: Knights of The Old Republic. Ακόμη, η πηγή του SWNN το περιέγραψε σαν "το Star Wars να συναντά το Lord of the Rings" κάτι που εν μέσω πλην σαφώς επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Αξίζει να αναφερθεί πως όλο αυτό το lore πλέον δεν θεωρείται "canon" και αποτελεί μέρος των "Legends" ιστοριών.

Μάλιστα, ακούγεται ότι η Disney θέλει να διευρύνει το timeline των Star Wars και να απευθυνθεί σε ένα τύπου Game of Thrones κοινό. 

Φυσικά όλα τα παραπάνω μέχρι να επιβεβαιωθούν επίσημα αποτελούν φήμες, τις οποίες σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλλαξη.