How To Train Your Dragon 3: Κατάφερε να είναι ήδη μια εμπορική επιτυχία

Μόλις μετά από μια εβδομάδα προβολών
27 Φεβρουαρίου 2019 20:25
How To Train Your Dragon 3: Κατάφερε να είναι ήδη μια εμπορική επιτυχία

Μόλις μετά από μια εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες το How to Train Your Dragon 3 αποδεικνύεται μια εμπορική επιτυχία για την Dreamworks Animation. Σύμφωνα με στοιχεία του Box office Mojo η τρίτη ταινία με τίτλο "The Hidden World" αποτελεί ήδη μια μεγάλη επιτυχία για το 2019 καθώς μόνο στις ΗΠΑ απέφερε πάνω από 57 εκ. δολάρια, ξεπερνώντας το άνοιγμα του προκατόχου του, ενώ παγκοσμίως ξεπέρασε τα $275 εκατομμύρια

Όχι μόνο αγαπήθηκε από το κοινό αλλά και τους κριτικούς με το Metascore να κάθεται αυτή τη στιγμή στο 71. Να θυμήσουμε πως το How to Train Your Dragon 2 έβγαλε πάνω από $621 εκ. παγκοσμίως, ενώ η πρώτη ταινία έβγαλε πάνω από $494 εκατομμύρια. Και οι δυο κατάφεραν να γίνουν υποψήφιες για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά οι εκτιμήσεις ήταν γενικώς αρνητικές για το Πώς Να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 3, αλλά τις διέψευσε πανηγυρικά. Ο σκηνοθέτης Dean DeBlois κατάφερε να κλείσει την τριλογία του με επιτυχία, καθώς και να καλυφθούν τα έξοδα του budget της ταινίας και με το παραπάνω. 

Το How to Train Your Dragon 3: The Hidden World θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 11 Απριλίου 2019.