Finding Steve McQueen trailer | Ο Travis Fimmel συμμετέχει σε ένα μεγάλο ‘κόλπο’

Ίσως από τα πιο παράξενα που έγιναν ποτέ στην ιστορία των Η.Π.Α.
26 Φεβρουαρίου 2019 19:20
Finding Steve McQueen trailer | Ο Travis Fimmel συμμετέχει σε ένα μεγάλο ‘κόλπο’

Η Momentum Pictures έθεσε σε κυκλοφορία trailer για την επερχόμενη κωμωδία-περιπέτεια Finding Steve McQueen που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και φέρει την υπογραφή του Mark Steven Johnson (When In Rome, Daredevil, Ghost Rider), με τον Travis Fimmel να αναλαμβάνει εδώ κεντρικό ρόλο.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του ιστορικού σόου Vikings εν προκειμένω μας συστήνεται ως ο Harry James Barber, ένας φυγάς οδηγός, ο οποίος μαζί με μία ομάδα απατεώνων από το Youngstown του Ohio προσπάθησαν να κλέψουν εκατομμύρια εν όψει της άτυπης καμπάνιας χρηματοδότησής του παράνομου ταμείου του Προέδρου Richard Nixon. Στην πραγματικότητα, η συμμορία κατάφερε να αποσπάσει περίπου $9 εκατομ. από την United California Bank.

Το cast συναπαρτίζουν ακόμη οι: Rachael Taylor (Jessica Jones), Forest Whitaker (Black Panther), Lily Rabe (American Horror Story), William Fichtner (Heat), και ο Rhys Coiro (Entourage).

Το Finding Steve McQueen αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: