Έρχεται horror ταινία ενός αγαπητού παραμυθιού!

Από τον σκηνοθέτη του Winnie the Pooh: Blood and Honey
03 Νοεμβρίου 2022 21:44
Έρχεται horror ταινία ενός αγαπητού παραμυθιού!

Θυμάστε την horror ταινία του Winnie the Pooh (Winnie the Pooh: Blood and Honey) που είχε γίνει παλιότερα αρκετά viral στα social media; Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Rhys Frake-Waterfield αποκάλυψε ότι η ταινία θα καταφθάσει στους κινηματογράφους στις 15 Φεβρουαρίου!

Μερικά λόγια για το φιλμ:

Ο Christopher Robin έχει απομακρυνθεί από κοντά τους και δεν τους δίνει φαγητό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ζωή των Pooh και Piglet να είναι αρκετά δύσκολη. Επειδή έπρεπε να φροντίζουν τον εαυτό τους τόσο πολύ, έχουν γίνει άγριοι. Έτσι επέστρεψαν στις ζωικές τους ρίζες. Δεν είναι πια ήρεμοι. Είναι σα μια μοχθηρή αρκούδα και ένα γουρούνι που τριγυρίζουν ψάχνοντας το θήραμά τους.

Το Blood and Honey θα παρουσιάσει τους δύο χαρακτήρες ως τους κύριους κακούς της ταινίας που είναι σε… rampage, όταν ο Christopher Robin τους εγκαταλείπει για να πάει στο κολέγιο.

Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ο Waterfield αποκάλυψε ότι δουλεύει ήδη πάνω στο sequel του Blood and Money. Επιπροσθέτως, δήλωσε στο THR, ότι έχει αρχίσει να δουλεύει και σε μία νέα horror ταινία που θα ονομάζεται Peter Pan: Neverland Nightmare. Ναι, καλά καταλάβετε, ο σκηνοθέτης θέλει να φέρει στη μεγάλη οθόνη και ένα φιλμ τρόμου που θα επικεντρώνεται στον Peter Pan.

Δυστυχώς, δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες, αλλά για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με αυτό, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε και μία γεύση από το Winnie the Pooh: Blood and Honey που θα έρθει στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο.

Tags: