Iron Man: Αυτή η πανέμορφη «φιγούρα» του Hulkbuster μάλλον δε χωράει να περάσει από την πόρτα σας

Μόνο για τους fans!
02 Νοεμβρίου 2022 15:20
Iron Man: Αυτή η πανέμορφη «φιγούρα» του Hulkbuster μάλλον δε χωράει να περάσει από την πόρτα σας

Αν είστε fans της Marvel και ιδιαίτερα του Iron Man, τότε αυτή η τεράστια «φιγούρα» του Queen Studios είναι για εσάς. Συγκεκριμένα, η εν λόγω εταιρία ανακοίνωσε ένα ιδιαίτερο project που ετοιμάζει και αυτό είναι μία “life-size” -σαν πραγματική δηλαδή- ρέπλικα του Hulkbuster που είναι λες και βγήκε απευθείας από το Avengers: Age of Ultron.

Πρόκειται για τον Mark 44 Hulkbuster που γνωρίζετε από την ταινία, ο οποίος έχει ύψος 3,5 μέτρα και η πανοπλία του έχει απίστευτες λεπτομέρειες. Μάλιστα, είναι έτοιμος για μάχη μιας και έρχεται με μία ιδιαίτερη «πόζα».

Δείτε εικόνες παρακάτω:

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά καλό θα ήταν, αν σας ενδιαφέρει, να βρείτε από τώρα ένα τρόπο να την περάσετε από την πόρτα του σπιτιού σας, μιας και όπως είπαμε παραπάνω, φτάσει τα 3,5 μέτρα. Επίσης, η εταιρία δεν έχει μιλήσει ακόμα ούτε για την τιμή της.

Αν δε θέλετε κάτι τόσο μεγάλο στο σαλόνι ή το δωμάτιό σας, το Queen Studios ετοίμασε και μία πιο απλή φιγούρα του Hulkbuster, αν και παρόλο που και αυτή είναι ογκώδες, δεν πιάνει τόσο χώρο.

Περισσότερα για το 𝗜𝗥𝗢𝗡 𝗠𝗔𝗡 𝗠𝗔𝗥𝗞 𝟰𝟰 (𝗛𝗨𝗟𝗞𝗕𝗨𝗦𝗧𝗘𝗥) 𝗟𝗜𝗙𝗘-𝗦𝗜𝗭𝗘 𝗦𝗧𝗔𝗧𝗨𝗘 μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ. Την πιο μικρή φιγούρα θα τη βρείτε πατώντας εδώ.