V/H/S/99: Που παίζει το νέο found footage horror φιλμ;

Θα έρθει τελικά στα μέρη μας;
19 Οκτωβρίου 2022 18:42
V/H/S/99: Που παίζει το νέο found footage horror φιλμ;

Το επόμενο κεφάλαιο του V/H/S franchise είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού μάθαμε ότι το V/H/S 99 θα κάνει πρεμιέρα αύριο, 20 Οκτωβρίου στο Shudder. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Shudder είναι μία streaming πλατφόρμα που φιλοξενεί πολλά και γνωστά horror φιλμ, αλλά δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Θα έρθει το V/H/S/99 στους κινηματογράφους ή σε κάποια υπηρεσία;

Το V/H/S/99 είναι σε παραγωγή του Shudder και αυτό σημαίνει ότι -τουλάχιστον- στην Αμερική θα παίζει μέσα από αυτή την streaming πλατφόρμα. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό από που μπορείτε να δείτε την ταινία στην Ελλάδα, αν έρθει δηλαδή σε κάποια streaming υπηρεσία όπως το Netflix, ενώ ξέρουμε ήδη ότι δε θα παίξει σε καμία κινηματογραφική αίθουσα.

Σοκάρει το πρώτο trailer της horror ταινίας V/H/S/99!

Επειδή, όμως, η απήχηση του franchise έχει ανέβει δραματικά τα τελευταία χρόνια, είναι αρκετά πιθανό να το δούμε κάποια στιγμή να έρχεται και προς τα μέρη μας.

Η σύνοψη λέει τα εξής:

Το V/H/S/99 επιστρέφει στις τελευταίες αναλογικές πανκ ροκ ημέρες του VHS, ενώ κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός στην κολασμένη νέα χιλιετία. Ένα βίντεο από το σπίτι ενός “διψασμένου” εφήβου οδηγεί σε μια σειρά από τρομακτικές αποκαλύψεις.

Όπως έγινε γνωστό, το φιλμ θα περιλαμβάνει πέντε διαφορετικές ιστορίες, όπου μεταξύ άλλων τις σκηνοθετούν οι Johannes Roberts (47 Meters Down) και FlyingLotus. To φιλμ θα φέρει στις οθόνες σας ένα punk rock στιλάκι, ενώ παράλληλα θα κάνει και το «άλμα» προς τη νέα χιλιετία.

Παραγωγοί εδώ είναι οι Josh Goldbloom για το Cinepocalypse, Brad Miska για το Bloody Disgusting, David Bruckner (V/H/S, The Night House, Hellraiser), η συλλογική κινηματογραφική ομάδα Radio Silence, Chad Villella, Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett των Ready or Not και Scream και James Harris.

V/H/S/99: Το επιτυχημένο found footage horror επιστρέφει και είναι κολασμένο!

Για την ιστορία, το 2012, η αρχική ταινία V/H/S γνώρισε μεγάλη επιτυχία με εισπράξεις σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι ενός μικρού προϋπολογισμού περίπου $242.000. Το V/H/S/2 κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά με παρόμοια επιτυχία, αλλά το V/H/S: Viral του 2014 δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Πέρυσι, το V/H/S/94, το οποίο θεωρητικά έκανε reboot το franchise έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας στην ιστορία του Shudder.

Το V/H/S/99 θα κάνει πρεμιέρα στο Shudder στις 20 Οκτωβρίου.

Tags: