Καθυστερεί το Avengers: Secret Wars παρασέρνοντας τα Phase 5 και 6 του MCU

Η απρόσμενη ανακοίνωση της Marvel Studios
11 Οκτωβρίου 2022 21:44
Καθυστερεί το Avengers: Secret Wars παρασέρνοντας τα Phase 5 και 6 του MCU

Πριν από λίγο έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι καθυστερεί το Avengers 6 ή αλλιώς "Avengers: Secret Wars" όπως τιτλοφορείται επίσημα από την Marvel Studios.

Την επιβεβαίωση έκανε η ίδια η Disney και έτσι το Avengers: Secret Wars, μεταφέρεται αρκετούς μήνες αργότερα καθώς από τις 7 Νοεμβρίου 2025, τελικά θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαΐου του 2026. Παρόλα αυτά, το Avengers 5 ή "Avengers: The Kang Dynasty" παραμένει ακόμη στην αρχική του θέση και θα βγει στις αίθουσες στις 2 Μαίου του 2025. 

Αυτό όμως προκαλεί ντόμινο στο πρόγραμμα κυκλοφοριών όλου του MCU και της Marvel Studios, παρασέρνοντας ταινίες τόσο του MCU Phase 5 όσο και του Phase 6.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι η παραγωγή του Blade με τον Mahershala Ali, σταματάει μέχρι νεοτέρας, καθώς δεν βρέθηκε ακόμη σκηνοθέτης μετά τις πρόσφατες αναταράξεις. 

Το Deadpool 3 καθυστερεί και αυτό στον απόηχο της μεγάλης επιστροφής του Hugh Jackman ως Wolverine και μεταφέρεται δύο μήνες αργότερα για τις 8 Νοεμβρίου 2024 -αντί για τον Σεπτέμβριο. 

Το Avengers 5 θα είναι σε σκηνοθεσία του Destin Daniel Cretton, ο οποίος θα σκηνοθετήσει και το Shang-Chi 2, όντας πλέον γνώριμο πρόσωπο του MCU πίσω από τις κάμερες. Το σενάριό του γράφει ο Jeff Loveness του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Το Avengers: Secret Wars θα υπογράψει σεναριακά ο Michael Waldron (Loki, Doctor Strange in the Multiverse of Madness), αν και ακόμη δεν βρέθηκε σκηνοθέτης για το project.