Christian Bale: Οφείλει την καριέρα του στον Leonardo DiCaprio και αποκαλύπτει το γιατί

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τον ευχαρίστησε κιόλας
08 Οκτωβρίου 2022 10:50
Christian Bale: Οφείλει την καριέρα του στον Leonardo DiCaprio και αποκαλύπτει το γιατί

Σε μια αναπάντεχη παραδοχή προχώρησε ο Christian Bale (Κρίστιαν Μπέιλ) σε μια νέα του συνέντευξη λέγοντας ουσιαστικά ότι έχτισε την καριέρα του πάνω στους ρόλους που απέρριπτε ο Leonardo DiCaprio (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο). 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός της "The Dark Knight" τριλογίας και του "American Psycho" αποκάλυψε ότι ο DiCaprio είχε προταθεί σε κάθε έναν από τους ρόλους που είχε αναλάβει ακόμη και με σκηνοθέτες που συνεργάστηκε πολλές φορές. 

Το περιοδικό GQ ρώτησε τον Bale σχετικά με τη φήμη που κυκλοφορεί ότι έχασε πέντε ρόλους  τη δεκαετία του '90 από τον DiCaprio, με τον ίδιο να απαντάει: 

Όχι φίλε, δεν έχασα μόνο εγώ. Κοίταξε μέχρι και σήμερα οποιοσδήποτε ρόλος καταλήγει σε κάποιον είναι επειδή αυτός (DiCaprio) τον έχει προσπεράσει. 

Συνεχίζοντας την απάντησή του για τους ρόλους του ΝτιΚάπριο τον ευχαρίστησε κιόλας για την συμβολή που είχε στην καριέρα του, αλλά και τον επαίνεσε: 

Δεν έχει σημασία τι σου λέει ο καθένας. Δεν έχει σημασία πόσο φιλικός είσαι με τους σκηνοθέτες. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους έχω δουλέψει πολλές φορές, όλοι τους πρόσφεραν κάθε έναν από αυτούς τους ρόλους πρώτα σε εκείνον. Οπότε, σε ευχαριστώ, Λίο, γιατί κυριολεκτικά, επιλέγει ό,τι κάνει. Και μπράβο του γιατί είναι καταπληκτικός.

Ύστερα το GQ τον ρώτησε εάν το πήρε ποτέ προσωπικά με τον Bale να αναφέρει: 

Όχι. Ξέρετε πόσο ευγνώμων είμαι που παίρνω τον οποιονδήποτε ρόλο; Θέλω να πω, δεν μπορώ να κάνω αυτό που κάνει αυτός. Ούτε εγώ θα ήθελα την έκθεση που έχει αυτός. Και το κάνει υπέροχα. Θα υποπτευόμουν όμως ότι σχεδόν όλοι όσοι έχουν παρόμοια ηλικία με αυτόν στο Χόλιγουντ, οφείλουν την καριέρα τους στο ότι προσπερνάει το οποιοδήποτε project.

Τον Bale θα τον δούμε στο "Amsterdam", τη νέα ταινία του David O. Russell, μαζί με τους Margot Robbie (Μάργκοτ Ρόμπι), John David Washington (Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον), και Robert De Niro (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), που θα βγει τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα, καθώς και στη gothic horror ταινία του Netflix, "The Pale Blue Eye". Τον DiCaprio από την άλλη θα τον δούμε στη νέα ταινία του Martin Scorsese, "Killers of the Flower Moon" το 2023.