Το επίσημο trailer του Black Panther: Wakanda Forever είναι εδώ!

Ετοιμαστείτε να επισκεφθείτε τις αίθουσες τον Νοέμβριο
03 Οκτωβρίου 2022 16:32
Το επίσημο trailer του Black Panther: Wakanda Forever είναι εδώ!

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την επερχόμενη ταινία Black Panther: Wakanda Forever, η οποία θα αποτελέσει φόρο τιμής στον Chadwick Boseman. Το φιλμ αναμένεται να φτάσει στις αίθουσες μέσα στον Νοέμβριο και πλέον έχουμε μια πιο καλή ματιά από αυτό, μέσα από το ολοκαίνουργιο βίντεο.

Η νέα ταινία θα είναι πολύ μεγάλη σε διάρκεια και μας προετοιμάζει για ένα πόλεμο που δεν έχει τελειωμό. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, μιας και βλέπουμε αρκετά πλάνα με τους ήρωές μας να είναι έτοιμοι, για τη μεγάλη μάχη που έρχεται. Σε αυτό το βίντεο, επίσης, θα δείτε και μερικά «τρελά» set pieces που θα έχει η ταινία, με κεντρικό πρόσωπο την Letitia Wright που θα παίξει ξανά την Shuri.

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Στο Black Panther: Wakanda Forever των Marvel Studios, η βασίλισσα Στο Black Panther των Marvel Studios: Wakanda Forever, η βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M'Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (συμπεριλαμβανομένης της Florence Kasumba), αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά T'Challa. Καθώς οι Γουακαντιανοί προσπαθούν να προχωρήσουν το επόμενο κεφάλαιό τους, οι ήρωες μάς θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita N'yongo) και του Everett Ross (Martin Freeman) ώστε να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda.

Συστηθείτε επίσης στον Tenoch Huerta ως Namor, βασιλιά ενός απόκρυφου έθνους της θάλασσας, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Black Panther: Wakanda Forever - Η διάρκειά του θα είναι από τις μεγαλύτερες στο MCU

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever:

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne.

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.