Θα βλέπατε όλη μέρα Halloween ταινίες για $1000;

Αλλά είναι μόνο για τους κατοίκους της Αμερικής
03 Οκτωβρίου 2022 11:56
Θα βλέπατε όλη μέρα Halloween ταινίες για $1000;

Αν η απάντηση είναι ναι, δυστυχώς είστε άτυχοι, καθώς αυτό αφορά μόνο την Αμερική. Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία κοσμημάτων Shane Co. αναζητά υποψήφιους στην Αμερική που θα μπορούσαν να δουν Halloween ταινίες, τη μία μετά την άλλη και να τους πληρώσει. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα Halloween “event” -θα μπορούσε να πει κανείς, όπου η συγκεκριμένη εταιρία ψάχνει τον "κατάλληλο", έτσι ώστε να κάνει bingewatch ταινίες της Disney για $1000.

Η Shane Co. θα επιλέξει έναν υποψήφιο στην Αμερική, ο οποίος μετά από μία ηλεκτρονική αίτηση που θα κάνει και θα πληροί κάποιες προϋποθέσεις, θα παρακολουθήσει 10 ταινίες από μία συγκεκριμένη λίστα. Η θεματική μπορεί να είναι το Halloween, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η λίστα που δίνει έχει να κάνει μόνο με Halloween ταινίες, αφού όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχουν και φιλμ «της εποχής».

Αυτός που θα επιλεγεί τελικά από την εταιρία, θα πρέπει να παρακολουθήσει 10 από τις παρακάτω ταινίες.

 1. Hocus Pocus
 2. Hocus Pocus 2
 3. Halloweentown
 4. Halloweentown II: Kalabar's Revenge
 5. Halloweentown High
 6. Return to Halloweentown
 7. Twitches
 8. Twitches Too
 9. Coco
 10. The Nightmare Before Christmas
 11. The Haunted Mansion
 12. Under Wraps
 13. Mom's Got a Date With a Vampire
 14. Frankenweenie
 15. Edward Scissorhands
 16. Escape to Witch Mountain
 17. Phantom of the Megaplex
 18. The Scream Team
 19. Zombies
 20. Zombies 2

Εκτός από τα $1000 σαν έπαθλο, η Shane θα δώσει και στον νικητή της φόρμας μία Amazon κάρτα των 50 δολαρίων, έτσι ώστε να δημιουργήσει μία συνδρομή στο Disney Plus για να τις παρακολουθήσει.

Μπορεί να μη γίνεται στην Ευρώπη αυτός ο «διαγωνισμός» και να είναι μόνο για την Αμερική, αλλά για πείτε μας, εσείς θα βλέπατε 10 ταινίες στη σειρά για $1000;