Deadpool 3: Τώρα μάθαμε τι έλεγαν οι Ryan Reynolds και Hugh Jackman στο βίντεο

Και μάλλον δεν είναι αυτό που περιμένατε...
29 Σεπτεμβρίου 2022 19:39
Deadpool 3: Τώρα μάθαμε τι έλεγαν οι Ryan Reynolds και Hugh Jackman στο βίντεο

Μετά το πρώτο βίντεο της ανακοίνωσης της επιστροφής του Hugh Jackman ως Wolverine στο Deadpool 3, πλάι στον Ryan Reynolds, ακολούθησε αρκετές ώρες μετά ένα δεύτερο επεξηγηματικού χαρακτήρα

Ωστόσο, ήταν στο γνωστό τρολ ύφος του Reynolds που αν και πράγματι ξεκαθαρίζει έως ένα σημείο τι παίζει με την επιστροφή του Wolverine, μετά τον θάνατό του στο "Logan", μετά παίρνει μια παράξενη τροπή. Ο Reynolds με τον Jackman φαίνεται να μιλούν για το τι γίνεται στην ταινία και παθιάζονται τόσο που υπό τον φόβο να υπάρξουν spoilers, κόψανε τον ήχο στο μοντάζ και τον αντικατέστησαν με το κομμάτι "Wake me Up Before you Go-Go" των Wham!

Κάποιοι fans της Marvel όμως είχαν την ιδέα να επιχειρήσουν να διαβάσουν τα χείλη των δύο αστέρων του Deadpool 3 και να ανακαλύψουν τι πραγματικά λένε.  

Δείτε το επίμαχο βίντεο: 

Σε ένα ακόμη plot twist με μπόλικη τρολιά αλά Reynolds, οι δυο τους δεν αποκαλύπτουν απολύτως τίποτα για την πλοκή, πέραν από το ότι κάνουν σα μικρά παιδιά για το γεγονός πως θα παίξουν ξανά τους Wolverine και Deadpool.

Όσα ξέρουμε για το Deadpool 3 μέχρι τώρα

Προφανώς η Marvel Studios δεν θέλει να πειράξει καν το αριστουργηματικό φινάλε του "Logan", επομένως το Multiverse θα δώσει λογικά μια εξήγηση στην επιστροφή του Wolverine. Όπως φαίνεται ο Hugh Jackman θα υποδυθεί έναν διαφορετικό variant του Wolverine, καθώς αυτός του "Logan" θα είναι νεκρός. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.