Το τελικό trailer του Halloween Ends είναι ανατριχιαστικό!  

Όλα τελειώνουν τώρα!

Το τελικό trailer του Halloween Ends είναι ανατριχιαστικό!

Η Universal Pictures έδωσε επιτέλους στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer από το Halloween Ends, το οποίο θα παίξει στο Peacock και στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου. Η τελική αναμέτρηση του Michael Myers και της Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) πλησιάζει και το εν λόγω βίντεο έχει όλα όσα πρέπει για να σας ψήσει.

Η Laurie Strode έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο για άλλη μια φορά με τον Michael Myers και όπως ξέρουμε, στην ταινία που σκηνοθέτησε ο David Gordon Green, η μάχη αυτών των δύο ολοκληρωθεί.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Μετά από 45 χρόνια, το πιο αναγνωρισμένο και αγαπητό horror franchise στην ιστορία του κινηματογράφου, φτάνει στο επικό και τρομακτικό του τέλος, καθώς η Laurie Strode έρχεται αντιμέτωπη για τελευταία φορά με την ενσάρκωση του κακού, τον Michael Myers, σε μία τελική αναμέτρηση που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Μόνο ένας από αυτούς θα επιβιώσει.

Τέσσερα χρόνια μετά από τα γεγονότα του Halloween Kills, η Laurie ζει με την εγγονή της Allyson (Andi Matichak) και τελειώνει τα απομνημονεύματά της. Ο Michael Myers έχει εξαφανιστεί από τότε. Η Laurie αποφάσισε να απελευθερωθεί από τον φόβο που της προκαλούσε όλα αυτά τα χρόνια ο Michael και να «αγκαλιάσει» τη ζωή. Αλλά, όταν ένας νεαρός άνδρας, ο Corey Cunningham (Rohan Campbell),κατηγορείται ότι σκότωσε ένα αγόρι, καθώς έκανε babysitting, πυροδοτεί έναν καταρράκτη βίας και τρόμου που θα αναγκάσει τη Laurie να αντιμετωπίσει επιτέλους το κακό που δεν μπορεί να ελέγξει, μια για πάντα.

Στη νέα ταινία θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι Kyle Richards, Andi Matichak, Nick Castle, James Jude Courtney και Nick Lawrence.

Το Halloween Ends αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Οκτωβρίου 2022, ενώ θα παίξει την ίδια μέρα και στο Peacock. Δείτε το νέο βίντεο της ταινίας παρακάτω.

Ροη ειδησεων